Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Carmen Grebenișan a înlocuit sutienul cu blănița! Cum s-a pozat frumoasa vloggeriță |Foto

Frumoasa Carmen Grebenișan a înlocuit sutienul cu blănița. Bloggerița s-a fotografiat cu o pisică în brațe, pe post de sutien.

Carmen

Carmen Grebenișan, frumoasa concurentă de la Asia Express, sezonul 3,, unde a participat alături de cea mai bună prietena a sa, Alina Ceușan, atrage nu numai privirile, dar si toata atenția fanilor, cu fiecare apariție pe care o are, chiar dacă doar online.

Cele mai tari momente cu Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan în competiţia Asia Express

Carmen Grebenișan este foarte activa pe rețelele de socializare, lucru absolut firesc, deoarece este locul unde a devenit cunoscută la început.

Cu sute de mii de urmăritori pe Instagram, frumoasa blondă atrage mii de reacții la fiecare postare pe care o face.

Dacă numărul admiratorilor era unul mare și înainte, acum dupa ce a participat în competiția Asia Express, numărul acestora a crescut simțitor, datorită comportamentului și evoluției celor două foste concurente în cadrul emisiunii Asia Express, unde au avut o evoluție exemplară.

Viaţa înainte de celebritate! Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, de la Asia Express, înainte să devină bloggerițe de succes-VIDEO

Recent, frumoasa blondină a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în care ține în brațe o pisică care îi acoperă pieptul, ascunzându-și practic sânii sub blănița felinei.

Fotografia a fost senzația weekendului în mediul online, stârnind mii de reacții pozitive, dar și comentarii din partea fanilor, care i-au adresat blondei diverse întrebări la care frumoasa bloggeriță nu a ezitat să răspundă.

Cum a reacţionat mama lui Carmen Grebenişan după prestaţia fiicei sale în Asia Express

Așa am aflat ca fotografia a fost făcută în curtea unor prieteni din Slatina, iar pentru editarea fotografiei a folosit un filtru făcut de ea, într-un program de editare foto.

Decorul în care s-a fotografiat Carmen este unul estival. În cadru se vede o piscină și sezlonguri, unde se pare ca blondina s-a bronzat, bucurându-se de zilele însorite de la sfârșitul săptămânii.

Sunday🤍

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen) pe

Recomandari