Căutare Live

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

Carmen Harra prezice vremuri și mai grele, cu mai multe pericole pentru omenire, după ce pandemia de coronavirus va dispărea.

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

Celebra Carmen Harra a prezis mai multe pericole ce pândesc omenirea, dupa ce pandemia de coronavirus va lua sfârșit. De asemenea, ea mai spune în interviul acordat pentru Ciao.ro, că, deși, lucrurile vor reveni la normal cu timpul, niciodata nu va mai fi ca înainte.

Carmen Harra, transmisiune specială pentru Răi da' buni de pe teritoriul american: Nu știm cum să procedăm pentru că nu putem identifica virusul

Prezicătoarea mai spune că până în primăvara anului viitoar lucrurile ar trebui să se îndrepte, și să se revină la o viață normală si o stare de spirit mai bună a populației, dar avertizează că din toamnă, virusul va reveni într-o alta formă.

"Prin toamna virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferte forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă! "

Carmen Harra, despre coronavirus! Cum crede că va evolua situația. „Ei sunt în cel mai mare pericol!”

Parapsihologul subliniază faptul ca abia prin anul 2022 se va simți o stare generală mai bună din punct de vedere emoțional, dar din punct de vedere economic va fi un colaps.

"Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume. Din această cauza starea generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionarile mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea carte, „Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios."

Conform declarațiilor lui Carmen Harra, omenirea traversează o perioadă de câțiva ani de tranziție, iar asta s-ar întâmpla până prin anul 2033. Ceea ce se întâmplă, spune Harra, este o lecție de karmă pentru omenire, iar această perioadă specificată mai sus, va încheia o era în evoluția umanității, urmând apoi o lume mai bună, în care dominația materială va dispărea.

A avut dreptate, din nou! Carmen Harra a prezis divorţul Andreei Bălan de George Burcea în urmă cu patru ani!

"Se naște o nouă religie, când Hristos a zis „Revin pe Pământ după 2000 de ani”, trebuia să adăugăm cei 33 de ani de la moartea lui Hristos. Deci 2033 este anul când intrăm în ce se numește Era Luminii și până atunci mai avem vreo 13 ani de încercări! Acest virus este doar o încercare, încercarea cea mai mare urmează după virus, important este să nu ne fie frică!„, povestește Carmen Harra pentru aceeași sursă.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri