Cât câștigă Theo Rose din postările de pe Instagram. Sumele au fost spuse chiar de ea

Are doar 23 de ani dar este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Theo Rose e născută pentru scenă, iar faima ar fi trebuit să fie prenumele ei.

Cât câștigă Theo Rose din postările de pe Instagram

Instagram

Theo Rose este extrem de populară și pe rețelele de socializare, acolo unde are zeci de mii de fani. Si nu e de mirare, artista obișnuiește să-și țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă atât în viața profesională, dar și în cea personală.

Cât câștigă Theo Rose din postările de pe Instagram

Extrem de activă pe paginile de socializare, Theo Rose le împărtășește fanilor detalii despre alimentație, siluetă, produs de îngrijre. Fiecare contract cu clienții este însă atent analizat de echipa sa. Recent, artista a mărturisit și care sunt sumele pe care le câștigă din postările de promovare pe care le are pe contul personal.

Așadar, o serie de patru instastory-uri cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed costă 1200 de euro și o postare pe feed costă 950 de euro.

Aceste sume au fost spuse chiar de către artistă în timpul unei emisiuni de la un pist de radio din România.


@fronoiuamalia

##foryou ##fy ##viral ##foryoupage ##theorose ##andreeatonciu ##radio ##tik_tok ##instagram ##pentru___tine ##trend ##popular ##followers ##likeee ##28k ##virall ##for

♬ sunet original - Fronoiu Amalia

Cum arată femeia de la care Theo Rose a moștenit frumusețea

Florica Nina Diaconu este numele mamei lui Theo Rose. Cele două au fost invitate într-o ediție de weekend Acces Direct.

Cu părul aranjat într-un mod lejer, îmbrăcată într-o rochie din piele și botine cu toc, cea care le-a dat viață a pășit zâmbitoare în platoul unde Mirela Vaida le aștepta.

Deși are trei copii mari, Nina Diaconu este într-o formă fizică de zile mari. Dincolo de trupul zvelt, mama lui Theo Rose a câștigat lupta cu timpul, păstrându-și în acest fel frumusețea chipului.

”Vai, ce frumusețe, ce tablou.”, a remarcat moderatoarea emisiunii Acces Direct.

Nina Diaconu a ținut să precizeze că cele două fete au moștenit și din frumusețea și talentul tatălui lor.

Theo Rose are 23 de ani și s-a născut să facă spectacol pe scenă. Cel puțin asta dovedesc reprezentațiile sale de pe scenă. Tânăra este originală din Ploiești, cântă de la 4 ani și este considerată un adevărat fenomen pe piața muzicală.

Tânăra nu se dă în lături de la a aborda toate genurile muzicale, iar recent a colaborat cu doi arțiști cunoscuți de manele: Jean de la Craiova și Bogdan de la Ploiești.

Ultimele știri