Căutare Live

Cât de apropiat este Nicolai Tand de fanii săi!

Ieri Chef Nicolai sau mai bine zis dansatorul Nicolai Tand a avut o zi plină de momente frumoase. Pe lângă antrenamentele de la Dansez printre stele, restaurant, familie, maramureșanul s-a organizat astfel încât să aibă timp de o întâlnire cu doi fani de-ai săi.

Ieri Chef Nicolai sau mai bine zis dansatorul Nicolai Tand a avut o zi plină de momente frumoase. Pe lângă antrenamentele de la Dansez printre stele, restaurant, familie, maramureșanul s-a organizat astfel încât să aibă timp de o întâlnire cu doi fani de-ai săi.

Nicolai a postat un concurs pe facebook, după ce a primit o leapșă de la Teo Trandafir, premiul fiind o întâlnire cu el.
Leapșa a pornit de la Carmen Brumă, după care a urmat Teo Trandafir, Nicolai Tand și acum concursul este în desfășurare pe paginile de facebook ele matinalilor Razvan și Dani. Totul a fost gândit pe ideea de prima dată, de premieră importantă care rămâne pentru totdeauna în sufletul unui om. Inițiativa a venit din partea Mall Promenada care pe 17 octombrie sărbătorește primul an de la lansare și care le-a pegătit vizitatorilor săi multe cadouri și surprize.

Chef Nicolai sau mai bine zis dansatorul Nicolai Tand a avut parte de o excepție. El a avut nu un câștigător, ci do, pentru că Daniel a răspuns foarte târziu la mesaj. Însă, cu siguranță nu a fost întâmplător, deoarece cei trei au găsit că au foarte multe lucruri în comun: Nicolai este un iubitor de artă și în restaurantul său sunt expuse piesă de artă contemporană, câștigătoarea Alina pictează porțelan, iar Daniel este sculptor. Cei trei au petrecut preț de două ore în Mall Promenada și au povestit despre ce înseamnă o mâncare bună, cât de greu este să înveți să dansezi la 40 de ani și s-au bucurat de o întâlnire pur întâmplătoare cu Ilie Năstase.

Tot în timpul aceste întâlniri, Nicolai a intrat în direct cu Bogdan Miu la Radio Promenada. Fanii lui Nicolai mai au o șansă de a se întâlni cu el și nu numai pe data de 17 octombrie în Mall Promenada când alături de Carmen Brumă, Răzvan și Dani, Teo Trandafir și Andrei Aradits, vedeta va înmâna premii și va sărbători primul an de viață a mallului din floreasca. Mai multe detalii aici: 1an.promenada.ro.

Tot vineri, 17 octombrie întreaga emisiune Neatza va face matinalul din Mall Promenada.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Adversarii sunt cei mai buni parteneri de viață! Mihai Petre și Elwira, impresii la cald din mijlocul ringului de dans...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri