Căutare Live

Cât de bine arată iubitul Alinei Eremia! Fotografia din Maldive care face furori pe Internet

Alina Eremia se află în Maldive alături de iubitul ei și își ține la curent fanii, postând constant imagini din vacanță. În cea mai recentă postare, artista apare alături de partenrul ei, Edi Barbu.

Alina Eremia se află în Maldive, împreună cu iubitul ei cu 4 ani mai mare

Alina Eremia și Edi Barbu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și asta se observă numai privind fotografiile în care se află împreună.

Alina Eremia, despre iubitul ei: Persoana pe care o chem când sunt tristă, dar și când sunt fericită

Alina Eremia a postat pe Instagram o imagine din Maldive, în care este ținută în brațe de iubitul ei în vârstă de 30 de ani: „Persoana pe care o chem când sunt tristă, dar și când sunt fericită”, este descrierea care însoțește fotografia.

Printre cei care au reacționat la postare s-au numărat cântărețele Sore și Delia.

Recent, Alina Eremia, în vârstă de 26 de ani, a lansat un videoclip în care apare alături de iubitul său.

Alina și Edi s-au cunoscut în sala de sport și din 2017 locuiesc împreună. Între cei doi este o diferență de vârstă de 4 ani.

„Cel mai mult îl iubesc atunci când suntem noi doi, pentru că se simte cel mai mult în largul lui. Ce apreciez cel mai mult la el este autocontrolul. Are o putere fantastică de a-și impune ceva și de a nu se abate de la acel lucru”, povestea Alina Eremia, într-un interviu acordat pentru Unica, în urmă cu doi ani.

Iubitul Alinei Eremia este pasionat de sport, iar acest lucru este evident numai privindu-i trupul musculos. De la tras de fiare, box, până la surfing, canotaj și chiar la săritul cu parașuta, iubitul Alinei Eremia este o persoană extrem de activă.

„Principala lui calitate… nu mă pot decide între inteligență, faptul că pune pasiune în tot ce face sau mentalitatea lui. Ocupațiile lui preferate sunt sportul, sporturile extreme și cititul”, declara Alina Eremia despre iubitul ei.

Vedeta care a șocat cu tratamentul ei de înfrumusețare. Eva Mendes a dezvăluit că se umple de ace pentru a se menține tâ... Cel mai bine plătite vedete decedate. Ce staruri fac averi uriașe cu toate că nu mai sunt printre noi...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Parteneri
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Catine.ro
Ultimele știri
x