Cât de frumoasă e mama lui Mihai Morar. Prezentatorul se mândrește cu ea pe rețelele de socializare

Mihai Morar, matinalul de la Radio Zu, s-a mândrit dintotdeauna cu femeile și fetele din viața lui, dar nu uită să o precizeze pe cea mai importantă.

Cât de frumoasă e mama lui Mihai Morar. Prezentatorul se mândrește cu ea pe rețelele de socializare

instagram/mihaimorar/

Mihai Morar își iubește enorm cele trei fetițe și pe soția sa de care e încă îndrăgostit nebunește. Cu toate acestea, nu uită niciodată că cel mai important loc din inima lui îl are mama.

Indiferent de vârstă, un om rămâne mereu copil pentru părinții lui, dornici să îl răsfețe. La fel se întâmplă și în cazul lui Mihai, care a făcut-o pe mama sa populară pe pagina lui de Instagram. Ea i-a pregătit o tavă de cremeș, unul dintre deserturile preferate ale lui Mihai.

Mihai Morar e fericitul tătic a trei fetițe, iar cea mai proaspătă membră a familiei este Roua. Tot ea e cea mai răsfățată de părinți și surorile mai mari. De Sfînta Maria, Mihai a postat o fotografie cu mama și fiica sa, felicitându-le pentru ziua de nume.

Redeschideți Școala, nu școlile! Această fotografie e amintirea primei mele zile de școală. Luni, se deschid iar școlile. Dar nu începe Școala. Pentru că toamna, mai nou, se numără covizii, nu se mai numără demult bobocii. Ministerul Educației și Cercetării ar trebui să își schimbe numele în ”Ministerul Școlilor și Bolilor”. Este singura preocupare, dacă există și asta, a unei structuri condusă, ani la rând, de niște ”numiți”, dar ”nechemați”, de niște “unii” care au primit postul de ministru în dar și au abuzat de el fără habar și fără har. Ministrul de azi? Imaginea învățământului falimentar. E suficient să o auzi vorbind măcar un minut despre orice, chiar și despre nimic, pe doamna Anisie. A…cui? A nimănui. Asta a ajuns școala românească. Nimeni, dar nimeni, din capul ”României educate”, nu a deschis subiectul învățării din școli. Și, de fapt, aceasta e adevărata boală a învățământului din România. Iar de asta nu ne ferește nici masca, nici “pepsiglasul”. Luni, se deschid școlile și 44 la sută din elevii care o să le populeze sunt analfabeți funcțional. 4 din 10 copii din România citesc, dar nu înțeleg ceea ce citesc. Aceasta este pandemia de analfabetism. Luni, se deschid școlile și pentru eleva din Târgu Jiu umilită și bătută de o colegă, dar și pentru alți, nenumărați copii, victime nevăzute ale agresiunilor psihice și fizice. România e pe locul 3 în topul țărilor din Uniunea Europeană în privința bullying-ului din școli. Acesta este adevăratul ”scenariu roșu” al școlii românești, cea mai mare uzină de analfabeți funcțional și emoțional. Învățământul românesc e o fabrică de neștiință și de nefericire, condus cu neștiință și cu neiubire. În Grecia antică, părinții fondatori ai stoicismului, aveau credința că școala trebuie să îl învețe pe elev să gândească bine, să trăiască bine și să se simtă bine, și nu să îl încarce cu informații nefolositoare. Peste două milenii și jumătate, ne dăm seama că exact asta nu este educația din România. Luni, se deschid școlile. Dar nu începe Școala. În România, Școala rămâne închisă. Trist, ne vom da seama, cândva, că de acolo venea Lumina unui popor. #mihaimorar editorial complet în @gandul.ro ⬆️LINK IN BIO

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar) pe

Când a început școala în spetembrie, prezentatorul de radio a postat pe contul său de Instagram o fotografie din copilăria lui, alături de părinți în prima zi de școală. De asemenea, acum o lună, el a postat o altă fotografie cu părinții lui, urându-i mulți ani mamei sale.

Ultimele știri