Căutare Live

Cât de mult a crescut Violeta, fiica Andreei Marin. Ce imagine a publicat mama ei pe Internet: „Chipul fericirii pentru mine”

Andreea Marin și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine adorabilă în care apare fiica sa, Violeta. Tânăra a crescut foarte mult și este de o frumusețe răpitoare.

Andreea Marin și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o imagine adorabilă în care apare fiica sa, Violeta.

Instagram

Andreea Marin este o mamă fericită și împlinită, iar drept dovadă stau postările sale din mediul online. Vedeta se mândrește ori de câte ori are ocazia cu fiica sa, Violeta, care a moștenit de la ea cele mai frumoase trăsături.

Prezentatoarea TV își ține viața personală cât mai departe de ochii curioșilor și luminile reflectoarelor, însă nu ezită să publice imagini cu cele mai importante evenimente sau persoane din viața sa. Recent, aceasta a uimit pe toată lumea cu o fotografie în care apare fiica sa.

Cum arată acum Violeta, fiica Andreei Marin

Imaginea cu Violeta de pe Internet a făcut furori în rândul prietenilor virtuali, care au rămas surprinși de frumuseșea răpitoare a adolescentei. Se pare că fiica Andreei Marin s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar la vârsta de 14 ani face spectacol cu ochii săi de un albastru deschis.

Într-un sacou negru și cu părul desfăcut, tânăra a acaparat toată atenția internauților. De asemenea, nici descrierea emoționantă a mamei sale nu a putut să treacă neobservată.

Citește și: Andreea Marin, imagine înduioșătoare cu fiica sa. Mesajul emoționant al vedetei, pentru Ana-Violeta: „Cel mai drag sentiment”

Chipul fericirii pentru mine. Violeta.”, a scris Andreea Marin, vizibil mândră de minunăția din viața ei.

Postarea vedetei a strâns mai bine de 17 mii de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea urmăritorilor săi de pe Instagram. Fanii nu s-au putut abține și au lăsat mesaje de-a dreptul impresionante.

„Chipul ei este de-o frumusețe răvășitoare! Să fie sănătoasă și fericită! A meritat tot zbuciumul domniei voastre, cu viața!”, „Cât de mult îți seamănă! Doar ochii diferiți 💞”, „E superbă! Să aibă parte de fericire! ❤️”, „Frumoasă, exact ca mama” sau „Cel mai reușit copil! Cu chip blând, angelic! ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Ce sport practică Violeta, fiica Andreei Marin

Violeta este o persoană foarte discretă, așa cum sunt și părinții ei. Tânăra preferă să stea cât mai departe de mediul online și de luminile reflectoarelor, însă își dedică tot timpul pasiunii sale neașteptate.

Fiica Andreei Marin a moștenit de la mama ei frumusețea, dar nu și dragostea pentru televiziune. Prezentatoarea TV a dezvăluit că fiica sa practică fotbal feminin și este pasionată de cântatul la pian.

Citește și: Andreea Marin, poze din vacanță cu iubitul și fiica ei. Cum s-au simțit toți trei în Italia

”Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine Andreea cea mică.

Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. Pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp, potrivit Fresh24.

Designerul Thierry Mugler a murit la vârsta de 73 ani. Ce avere a lăsat în urmă... Irina și Răzvan Fodor, în vizită la Radu Vâlcan și soția sa. Care a fost motivul reîntâlnirii...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x