Cât de mult au crescut băieții lui Ciprian Marica. Cum arată micuții săi și ai superbei Ioana

Ciprian Marica este un tătic fericit. Fostul fotbalist se mândrește cu băiețeii săi din relația actuală cu Ioana Marcu, Albert Andrei și Ethan Ioan.

Ciprian Marica este un tătic fericit. Fostul fotbalist se mândrește cu băiețeii săi din relația actuală cu Ioana Marcu, Albert Andrei și Ethan Ioan

Profimediaimages.ro

Fostul atacant al echipei naționale de fotbal postează des imagini cu micuții săi, care au moștenit frumusețea mamei lor, Ioana Marcu.

Marica îi duce pe băieți în vacanțe și nu se dă în lături de la activități benefice pentru cei mici. El și piticii se fotografiază în parc, în timp ce petrec timp în natură, la ski și chiar pe stadion, acolo unde copiii săi par că se simt în largul lor.

Ultima imagine îi arată pe biciclete, la scurt timp după Paște. Antrenorul poartă pantaloni și jachetă sport și se află în urma băiatului cel mare, Albert Andrei.

De cât timp sunt împreună Ioana și Ciprian Marica

Ioana Marcu și Ciprian Marica sunt împreună din anul 2016, dar nu s-au cununat. Nici nu se gândesc să facă nuntă căci niciunul nu consideră faptul că un document ar schimba lucrurile dintre ei.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, spunea Ciprian Marica despre relația sa cu Ioana Marcu.

Ioana Marcu este mai tânără cu 8 ani decât Ciprian Marica, s-a născut în Constanța și a urmat cursurile Facultății de Medicină. Nu a dorit să profeseze, ci a dorit să se dedice vieții de familie.

Ultimele știri