Căutare Live

Cât încasează cea mai sexy femeie din lume pentru o postare în mediul online. Tiger Woods cere mai puțin decât ea

După ce a fost eliminată din elita golfului, pe motiv că este prea sexy și provocatoare, Paige Spiranac și-a creat o imagine foarte puternică în mediul online și câștigă o mulțime de bani.

Paige Spiranac este considerată cea mai sexy femeie din lume

Instagram

Americanca Paige Spiranac, o fostă prezență în lumea golfului profesionist care, actualmente, cochetează doar cu turneele de amatori, a fost acuzată și chiar amenințată cu moartea din cauza faptului că se îmbracă prea provocator pentru conservatorismul din cadrul acestui sport.

Page Spiranac, peste 3 milioane de fani pe Instagram și câștiguri fabuloase din postările online

Cu 3, 5 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram, fosta sportivă, care este considerată cea mai frumoasă femeie din lume, știe cum să gestioneze partea de finanțe.

Aceasta domină clasamentul în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods, arată sport.ro

Potrivit sursei menționată, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare.

Citește și:Fosta jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac, acuzată de pornografie doar pentru că este prea sexy. Cum arată americanca

Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram, mai arată sursa citată.

Paige Spiranac are 29 de ani și, în trecut, a participat la un turneu caritabil de golf din SUA, eveniment la care a fost acuzată că l-ar fi convins pe un bărbat să-i trimită 10.000 de euro. Totul s-a dovedit a fi un caz de fraudă online.

Citește și:Cine este Paige Spiranac, cea mai sexy jucătoare de golf. Imaginile care i-au înnebunit pe fanii ei

Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit, a povestit Paige Spiranac potrivit sursei menționată.

Cât a crescut fiul lui Culiță Sterp. Portretul înduioșător de familie, publicat de Daniela Iliescu... Ce frumoase sunt gemenele Danei Budeanu. Fiicele creatoarei au crescut și mama lor a publicat o imagine mai clară cu ele...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x