Cât o mie de ”La mulți ani!” De ziua Antoniei, Alex Velea a postat o fotografie HOT cu sărbătorita și un mesaj emoționant!

Sărbătorita zillei este nimeni alta decât frumoasa Antonia, iar Alex Velea, iubitul cântăreței, a simțit nevoia să îi transmită dragostea pe care i-o poartă într-un mod inedit!

Sărbătorita zillei este nimeni alta decât frumoasa Antonia, iar Alex Velea, iubitul cântăreței, a simțit nevoia să îi transmită dragostea pe care i-o poartă într-un mod inedit! Alex a postat pe pagina sa o imagine hot cu mama băiețelului său, Dominic, însoțită de un mesaj emoționant: ”La multi ani!!! Iti multumesc ca-mi faci viata frumoasa si ii dai sens Antonia #12 #13 #norocos #bday - cu Antonia.”

Artista desemnată în 2012 ”cea mai frumoasă femeie din România” a împlinit pe 12 aprilie 27 de ani. Fanii au apreciat foarte mult gestul lui Alex și i-au transmis și ei urări artistei. Fotografia a adunat peste 3.000 de Like-uri, la numai o oră de la postarea ei pe facebook.

Fotografia postată de Alex Velea

Antonia, mereu surprinzătoare

Antonia s-a născut la 12 aprilie 1989 în București. De la 5 ani, ea a trăit în SUA, împreună cu părinții. A trăit și crescut în statul Utah și în Las Vegas, unde a terminat liceul și a intrat și în modelling. După 13 ani petrecuți în SUA, Antonia s-a întors cu familia în România. A devenit cunoscută la ea în ţară fiind remarcată pentru frumuseţea şi vocea ei. Primul hit al Antoniei a fost „Roses on Fire", care a beneficiat de un videoclip regizat și filmat de Tom Boxer.

"Este prima fată top-model care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei; este pur și simplu talent nativ", a declarat Tom Boxer în acea perioadă. Roses on Fire a avut un mare succes și peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio și televiziune din țări precum Olanda și Polonia.

La 27 de ani, Antonia are doi copii și o carieră extraordinară

De-a lungul timpului, Antonia a lansat hit după hit şi a ţinut periodic prima pagină a ziarelor și datorită hiturilor, dar și a unei vieți personale ieșite din tipar. De trei ani trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu Alex Velea, iar rodul acesteia este Dominic, un băiețel superb. Artista mai are o fetiță, Maya, cu Vincenzo Castellano. Micuța trăiește în Italia, la bunicii paterni, departe de mama ei. Nu de puține ori, Antonia a mărturisit că speră să-și recupereze fetița și să devină o femeie divorțată cu acte în regulă.

Ultimele știri