Antena Căutare

Cât te costă să-l ai pe Florin Salam la un eveniment. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați maneliști din țara noastră. Și pentru că melodiile, vocea și talentul sunt au intrat în inima fanilor, află și tu ce sumă de bani trebuie să scoți din buzunar ca să-ți cânte la un eveniment.

Cât te costă să-l ai pe Florin Salam la un eveniment. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar
Cât te costă să-l ai pe Florin Salam la un eveniment | Instagram

Florin Salam a avut o perioadă de absență din industria muzicală, dar când a revenit, fanii au fost în extaz. Acesta este prezent la mai toate evenimentele cu ștaif din România și cântă pentru toată lumea, dar sumele pe care le cere nu sunt deloc mici, scrie spynews.ro.

Manelistul are o carieră îndelungată în industria, iar onorariul său e pe măsură. Potrivit spynews.ro, ca să-l ai pe Florin Salam la un eveniment, trebuie să scoți din buzunar între 5000 - 10000 de euro, în funcție de program. De asemenea, manelistul poate încasa mult mai mulți bani datorită dedicațiilor pe care le face pentru invitați.

Câți bani cer alți artiști

Pepe este unul dintre artiștii care cu siguranță vor face atmosferă și ridică oamenii de la mese, însă și prețul plătit este pe măsura spectacolului pe care îl oferă. Pentru o singură oră de show, Pepe cere 3000 de euro, scrie Spynews.ro.

Articolul continuă după reclamă

Loredana Groza, de exemplu, pentru doar o oră de show, percepe un onorariu de 15.500 de euro. Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere poate cere chiar și 10.000 de euro, potrivit Spynews.ro. În trecut, se vehicula că artista cerea în jur de 5000-6000 de euro, însă se pare că acest preț este doar pentru câteva ore de muzică live și spectacol din partea artistei.

Se pare că tariful perceput de Carmen de la Sălciua a crescut odată cu cariera sa, așa cum era de așteptat, iar acum diferă față de cel de la începuturile sale în muzică.

Potrivit informațiilor apărute în presă, citate de Spynews, Carmen de la Sălciua cerea în vara anului 2022 o sumă de ordinul miilor de euro pentru a se prezenta la petrecerile private. Mai exact, tariful cântăreței se învârtea în jurul sumei de 4.500 de euro, însă acesta era pentru un întreg „pachet”, având în vedere că artista venea însoțită și de colegul său, Nelu Popa.

Iuliana Luciu cere la o petrecere privată o sumă cuprinsă între 500 și 2.000 de euro, fiindcă această sumă diferă în funcție de numărul de ore pe care organizatorul unei petreceri private îl solicită, potrivit Spynews.

Tzancă Uraganu și Raed Arafat, fotografie împreună. Ce mesaj a postat manelistul pe Instagram... Cătălin Scarlateacu a transmis un mesaj inedit, chiar inainte de a începe America Express. Cum s-a afișat și ce a putut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x