Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Cătălin Bordea are planuri mărețe pentru vara aceasta! Ce are de gând să facă vedeta |Video

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul pandemiei de coronavirus din România iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de concediu, în adevăratul sens al cuvântului! Printre ei se numără și coprezentatorul Cătălin Bordea.

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei a fost și Cătălin Bordea, care a venit cu idei de vacantă care te pot inspira și pe tine. Coprezentatorul emisiunii Xtra Night Show a împărtășit cu fanii, ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon estival.

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vara cu 100 de prieteni”!

Cătălin Bordea are planuri mărețe pentru vara aceasta! Ce are de gând să facă vedeta |Video

"Vara asta vreau să vizitez cât mai multe locuri în țară. VRea să fac cât mai multe show-uri și să fac oamenii să râdă, în siguranță. VReau să-mi vizitez bunica. Vreau să mă întâlnesc cu prieteni buni și apropiați. ȘI mai ales vreau să ascult de soție pentru că tot ce am spus eu pâna acum, nimic nu ar fi posibil daca ea nu ar fi fericită."

Aflați ce va face coprezentatorul emisiunii Xtra Night Show, în restul zilelor care îi vor râmâne libere și cum își petrece acest sezon, dar si ce mesaj transmite vedeta, pentru telespectatorii Antena 1.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Recomandari