Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Catalin Botezatu a apelat la terapia Dracula, sfatuit de La Toya Jackson

Catalin Botezatu a inceput sa lupte impotriva ridurilor cu terapia lui Dracula, un tratametn care face furori in strainatate. Creatorul de moda este prima vedeta de la noi care incearca tratamentul ce consta in injectarea de sange imbogatit cu aminoacizi si vitamine in muschii fetei.

Catalin Botezatu a aflat despre noua terapie de sa sora lui Michael Jackson, La Toya. Cei doi s-au intalnit la petrecerea organizata de Monica Gabor in Los Angeles.

"In America e nebunie cu acest tratament. Cum m-am intors, m-am informat cine face la noi asa ceva si am aflat ca doctorul Morad are acest aparat minune”, a declarat Catalin Botezatu. Fara sa stea prea mult pe ganduri, a inceput si el terapia lui Dracula.

"Da, am apelat la terapia asta, care este foarte sanatoasa. Decat sa ne injectam cine stie ce toxine, mai bine prelevam sangele nostru. E o regenerare a celulelor care functioneaza mai lent dupa o varsta. E foarte sanatos sa faceti asta, daca va doriti sa imbatraniti frumos si sanatos."

Creatorul de moda va incepe in curand o campanie menita sa-i convinga pe romani sa nu se lase prea des pe mainile chirurgilor esteticieni.

Pe Catalin Botezatu il puteti vedea in fiecare joi, de la ora 20:30, la Next Top Model.

Foto: Facebook

Recomandari