Căutare Live

Catalin Botezatu printre calugarite sexi

Considerat atractia festivalului Bucharest Fashion Week, Catalin Botezatu a imbinat doua colectii surprinzatoare: calugarite sexi si personaje masculine marca Avatar.

In ultima zi a festivalului Bucharest Fashion Week, Catalin Botezatu a prezentat doua colectii. Una masculina, inspirata de personajele masculine ale filmului Avatar si una feminina, inspirata de calugarite sexi.

Catalin Botezatu a rezervat pentru finalul serii, si a festivalului in acelasi timp, o noua colectie de lenjerie intima feminina, bazata pe un scenariu foarte indraznet, considerat de multi controversat.

Pe scena festivalului au aparut manechine costuate in calugarite, intocmai celor din filmele cu Louis de Funes. Aliniate in sir indian, calugaritele au stat nemiscate timp de mai bine de 1 minut, semn al cuvioseniei, fiind supravegheate de un manechin imbracat in haine de calugar.

Ca din senin, calugaritele s-au dezbracat, una cate una, de haine si au ramas in costume de baie extrem de provocatoare.

Cele doua prezentari au avut efectul scontat. Un om de afaceri din India a fost atat de impresionat de ceea ce a vazut pe scena incat a cumparat intreg stocul existent din cele doua colectii prezentate de Catalin Botezatu, propunandu-i designerului roman sa deschida un magazin de desfacere in Bombay.

Raluca Turcan pe catwalk... Alina Lacatusu la World Super Model 2010!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri