Antena Căutare

Cătălin Botezatu şi-a sărbătorit ziua naştere fără Anda Adam şi Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu şi-a sărbătorit ziua naştere şi fără Anda Adam, şi fără Bianca. Însă designerul s-a distrat la maximum alături de alte femei apropiate lui.

Cătălin Botezatu şi-a sărbătorit ziua naştere şi fără Anda Adam, şi fără Bianca. Însă designerul s-a distrat la maximum alături de alte femei apropiate lui.

De ziua lui, Cătălin Botezatu a fost la înălţime şi a făcut o petrecere pe măsură. Celebrul designer s-a dezlănţuit.

Fără Anda Adam şi Bianca, Bote părea mai mult decât fericit în compania în care era. ”Are un concert pentru că e Sfântul Andrei. S-ar putea să ajungă în seara asta. Nu ştiu. Cine trebuia să vină a venit, e aici”, a declarat Cătălin Botezatu, întrebat dacă Anda Adam își va face apariția la petrecerea lui.

Tania Budi, fosta lui iubită, a fost prezentă la eveniment. ”E un bărbat perfect din toate punctele de vedere”, a spus vedeta.

Lângă Tania, dar și lângă alte domnișoare, una mai frumoasă decât cealaltă, celebrul designer a avut parte de o petrecere, mai ceva ca la Saint Tropez.

Bote a eclipsat şi de data aceasta prin prezenţă lui. De ziua lui, Cătălin a ales un costum negru, accesorizat cu o batistă aurie, asortată cu tocurile pantofilor care au făcut senzaţie.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Acces Direct” pe AntenaPlay.

Andrei Duban şi-a serbat numele cu mega invitaţi... Interpretare de senzaţie! Mirela Boureanu Vaida a cântat excepţional câteva melodii româneşti, la Antena 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x