Antena Căutare

Cătălin Botezatu şi-a sărbătorit ziua naştere fără Anda Adam şi Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu şi-a sărbătorit ziua naştere şi fără Anda Adam, şi fără Bianca. Însă designerul s-a distrat la maximum alături de alte femei apropiate lui.

Cătălin Botezatu şi-a sărbătorit ziua naştere şi fără Anda Adam, şi fără Bianca. Însă designerul s-a distrat la maximum alături de alte femei apropiate lui.

De ziua lui, Cătălin Botezatu a fost la înălţime şi a făcut o petrecere pe măsură. Celebrul designer s-a dezlănţuit.

Fără Anda Adam şi Bianca, Bote părea mai mult decât fericit în compania în care era. ”Are un concert pentru că e Sfântul Andrei. S-ar putea să ajungă în seara asta. Nu ştiu. Cine trebuia să vină a venit, e aici”, a declarat Cătălin Botezatu, întrebat dacă Anda Adam își va face apariția la petrecerea lui.

Tania Budi, fosta lui iubită, a fost prezentă la eveniment. ”E un bărbat perfect din toate punctele de vedere”, a spus vedeta.

Lângă Tania, dar și lângă alte domnișoare, una mai frumoasă decât cealaltă, celebrul designer a avut parte de o petrecere, mai ceva ca la Saint Tropez.

Bote a eclipsat şi de data aceasta prin prezenţă lui. De ziua lui, Cătălin a ales un costum negru, accesorizat cu o batistă aurie, asortată cu tocurile pantofilor care au făcut senzaţie.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Acces Direct” pe AntenaPlay.

Andrei Duban şi-a serbat numele cu mega invitaţi... Interpretare de senzaţie! Mirela Boureanu Vaida a cântat excepţional câteva melodii româneşti, la Antena 3...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x