Căutare Live

Cătălin Moroşanu, actor în filme pentru copii! Campionul i-a lăsat mască pe fani: „O să fie și Dan Negru”

Veste complet neașteptată pentru fani! Celebrul luptător Cătălin Moroşanu intră în lumea filmului! Celebrul campion va avea un rol într-un film pentru copii!

Cătălin Moroșanu, alături de Dan Negru, a primit invitația de-a juca într-un film pentru copii. Cum a primit vestea, dar și cum se pregătește pentru a deveni actor?

CĂTĂLIN MOROȘANU, ACTOR ÎNTR-UN FILM PENTRU COPII

Prin intermediul unui apel video acordat celor de la Observator, Cătălin Moroșanu a dezvăluit mai multe detalii despre Sergiu, tânărul care a mers pe cal la soția sa, la maternitate.

citește și: Ce mai face Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, ca să-și vadă copilul! Cătălin Moroșanu: „Cum lucrează Divinitatea prin oameni”

Mai mult decât atât, acesta a vorbit despre un nou proiect al său. Îl vom putea vedea pe sportiv în ipostaza de actor:

Cătălin Moroşanu, actor în filme pentru copii! Campionul i-a lăsat mască pe fani: „O să fie și Dan Negru”

Cătălin Moroșanu și Sergiu, tânărul pe care l-a ajutat

Cătălin Moroșanu și Sergiu, tânărul pe care l-a ajutat

Am fost cooptat într-un film făcut pentru copii între zece și treisprezece ani, pentru adolescenți. Eu joc rolul unui tată, fost luptător în Afganistan. La un moment dat, fata mea este răpită și eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima oară când joc într-un film. Pentru mine este o premieră, dar și o provocare.

citește și: Cătălin Moroşanu şi soţia, 18 ani de căsnicie! Cum au trecut împreună peste încercările vieții

Sper să-mi duc misiunea la bun sfârșit. Sunt și bătăi de cap, învăț tot felul de lucruri de la profesoara de actorie. Am învățat cum trebuie să vorbesc sau să mă port. Începem filmările pe 15 iunie. O să fie și Dan Negru, vom filma la Iași. O să încerc să nu dezamăgesc și să mă port cât mai onorabil”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu.

Urmărește clipul video de mai sus din Observator ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri