Antena Căutare

Cătălin Moroșanu, trădat de tânărul Sergiu pe care l-a ajutat. Ce s-a întâmplat cu casa cumpărată: „Nu poți avea pretenții”

Cătălin Moroșanu a transmis un mesaj, după ce a aflat că tânărul pe care l-a ajutat i-a înșelat așteptările.

Cătălin Moroșanu, trădat de tânărul Sergiu pe care l-a ajutat. Ce s-a întâmplat cu casa cumpărată

Instagram, captură Observatornews

Fostul luptător este cel care i-a întins o mână de ajutor lui Sergiu Ciobotariu, tânărul care a devenit viral în timpul pandemiei, când a mers, călare pe un cal, spre maternitatea unde era internată soția lui.

Vezi și: Super Neatza de Weekend, 25 septembrie 2022. Academia lui Cătălin Moroșanu: "Aici poți să înveți aikido"

Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tânărul care le-a cucerit, la un moment dat, inimile tuturor. Declarațiile lui Cătălin Moroșanu

Instructorul de Kickboxing a aflat de povestea lui Sergiu Ciobotariu, un tânăr care a devenit viral în pandemie când s-a dus călare pe un cal spre maternitatea unde erau internați soția sa și nou-născutul.

Pentru că aveau o familie săracă, iar condițiile în care stăteau erau mizere, mai mulți oameni cu suflet au făcut donații pentru ca tânărul și familia lui să ducă o viață decentă. Pe atunci, Cătălin Moroșanu s-a implicat să strângă donațiile, urmând să-i cumpere lui Sergiu o casă. L-a ajutat inclusiv să-i caute un loc de muncă, deși Sergiu nu avea școală, ceea ce i-a îngreunat situația.

Lucrurile nu au ieșit așa cum s-a așteptat fostul luptător. Mai mult, a aflat că băiatul pe care l-a ajutat a vândut casa, a cheltuit banii rămași din donații și nu s-a mai angajat.

„Am făcut un gest pentru inima mea, în fața lui Dumnezeu. Am mobilizat presa ca să strângem bani. Dacă aveam eu bani, îi dădeam de la mine, dar nu sunt așa de bogat. I-am luat casă, i-am lăsat și 6.000 de euro, am avut grijă să nu înstrăineze… El nu a avut educație.

Nu-l învinuiesc pe el, învinuiesc situația în sine. Nu poți avea pretenții de la el. El trăia într-o mahala, cădea coliba pe el', a spus Cătălin Moroșanu, recent, pentru Prosport.

Tânărul ar fi dat bir cu fugiții când trebuia să se prezinte la diverși angajatori, găsind fel și fel de scuze sau explicații. Fostului luptător i-ar fi cerut chiar și o altă casă, unde să fie mai aproape de ghetourile sale, însă a fost refuzat.

Vezi și: Super Neatza, 15 septembrie 2022. Cătălin Moroșanu, interviu exclusiv: ”Am devenit luptător dintr-o greșeală!”

Iată ce scria instructorul de Kickboxing, când a anunțat în mediul online că i-a făcut rost băiatului de o locuință.

„Am reușit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu și familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilitățile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga țară.

Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu mențiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viață nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici”, a scris Moroșanu, la acea vreme, entuziasmat.

Experiența bizară prin care trece Rocsana Marcu, de când locuiește la Londra. Trebuie să vândă o casă bântuită: „Îmi înc... Jessica Alves, apariție senzuală după ce și-a operat din nou bustul. Rochia abia îi acoperă pieptul mărit pentru a treia...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x