Cătălin Rizea a postat o fotografie emoționantă cu mama lui, chiar de ziua ei

Cătălin Rizea, fostul concurent Asia Express și soțul Addei, a dorit să îi ureze mamei sale “La mulți ani!” și a postat o fotografie înduioșătoare cu ea.

Poza îi înfățișează pe amândoi pe platourile de filmare de la emisiunea Chefi la cuțite, de pe vremea când cei doi au participat la show-ul de gătit.

antena 1

Fostul concurent Asia Express a sărbătorit ziua de naștere a celei mai importante femei din viața lui și a postat pe contul său de Instagram o fotografie înduioșătoare. Poza îi înfățișează pe amândoi pe platourile de filmare de la emisiunea Chefi la cuțite, de pe vremea când cei doi au participat la show-ul de gătit.

Cătălin se mândrește cu o asemenea mama frumoasă și o apreciază enorm pentru tot efortul ei. În comentarii, toții fanii lui Cătălin i-au urat mulți ani doamnei Stela.

Vezi mai multe imagini cu Cătălin Rizea în GALERIE FOTO

Frumoasa relație dintre Adda și Cătălin

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu atipic, iar momentele lor de contraziceri sunt de-a dreptul delicioase pentru telespectatori.

Cătălin Rizea este manager la casa de discuri „Baladda Records” și a devenit cunoscut în întrega țară odat cu participarea la Asia Express, alături de soția lui. De atunci, Rizea a devenit un personaj îndrăgit, mai ales datorită momentelor în care a adus zâmbete pu buzele telespectatorilor, împreună cu soția lui. Deși se certau extrem de des în cadrul emisiunii, Adda și Cătălin au recunoscut că așa decurge căsnicia lor, acesta fiind modul prin care își manifestă dragostea.

Citește și: Cât s-au schimbat! Cum arătau Adda si Cătălin Rizea, înainte sa se căsătorească

Încă din primele probe, publicul a înțeles că Adda este o fire vulcanică, iar Cătălin Rizea este un om calm, liniștit, care știe s-o „îmblânzească” pe partenera sa de viață. Mulți au apreciat temperamentul acestuia și i-au lăudat răbdare. În sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” cei doi au demonstrat că nu există obstacol peste care să nu poată trece și că împreună formează un cuplu savuros, mereu surprinzător și ieșit din tipare.

Adda Balda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți din anul 2016, dețin împreună casa de discuri „Baladda Records” și au un copil de 3 ani, pe nume Alexandru. Frumoasa lor poveste de dragoste a început în 2014 și de-atunci dragostea lor cu năbădăi crește.

Cătălin Rizea la Chefi la cuțite

Citește și: Ce reacție a avut Adda când a aflat că soțul său, Cătălin Rizea, nu a ajuns în finala „Chefi la cuțite”! „I-am cumpărat deja”

Unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Cătălin Rizea, soțul celebrei cântărețe Adda.

Pentru cei care nu își amintesc, cei doi au participat în sezonul 3 al show-uui „Asia Express” și împreună au reușit să treacă peste zeci de misiuni dificile și momente greu de imaginat.

Apoi, Cătălin Rizea a ajuns în echipa de bucătari cu tunici în carouri, condusă de Cătălin Scărlătescu. Soțul Addei a demonstrat, battle după battle, faptul că este extrem de priceput la gătit și că poate să pregătească rețete surprinzătoare.

Un moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când Cătălin Rizea a reușit să ajungă printre cei nouă semifinaliști.

Ultimele știri