Căutare Live

Câți bani câștigă iubitul Andreei Marin. Adrian Brâncoveanu are o funcție ce a implicat deplasări chiar și în zone de conflict

Adrian Brâncoveanu este de mai mulți ani partenerul de viață al Andreei Marin, însă cei doi au avut parte, până acum, mai mult de o relație la distanță. Acesta lucrează pentru Ministerul Afacerilor Externe și meseria lui implică deplasări în afara țării.

Iubitul Andreei Marin s-a întors acasă și petrece mai mult timp cu vedeta

Instagram

De mai bine de patru ani, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cuplurile sudate ale showbiz-ului autohton.

Deși iubitul vedetei are un job care implică multe deplasări, câteodată și relocări de lungă durată, cei doi au știut să depășească obstacolele.

În prezent, Adrian Brâncoveanu s-a stabilit în București iar în trecut a fost și consul.

Adrian Brâncoveanu nu deține metale prețioase sau opere de artă, iar veniturile sale au 6 cifre

Potrivit Libertatea, în declarația sa de avere din 2019, acesta a menționat că a avut salariul total de 47.468 de dolari și 13.095 de lei.

Pe de altă parte, acesta a precizat că nu deține terenuri ci doar două imobile achiziționate în 2014, respectiv 2015 și mai are și două mașini din gama de lux.

Citește și:De ce a criticat-o Iulia Albu pe Andreea Marin. "Nu prea înțeleg care e stilul aici, nu ai cum așa"

Potrivit aceleiași surse, Adrian Brâncoveanu a precizat că nu deține metale prețioase, bijuterii, tablouri sau alte opere de altă și că nu are datorii la bancă.

Citește și:Andreea Marin, din nou liniștită, cu iubitul acasă. "A venit să clădim un viitor împreună". Ce planuri au cei doi

În schimb, iubitul Andreei Marin are active financiare. În 2019, în cele trei conturi ale sale, acesta avea 1.211 de euro, 30, 614 de dolari și 3,452 de lei.

Andreea Marin a declarat recent că, de această dată, iubitul ei s-a întors acasă pentru a crea o viață împreună.

A ales să se întoarcă în ţară şi să lucreze în acelaşi mediu, în Ministerul Afacerilor Externe, după trei ani pe care i-am petrecut la distanţă, eu în România, el în Africa, a spus Andreea Marin

Nu a fost uşor, dar a venit să clădim o viaţă împreună. Asta nu înseamnă că nu mai are plecări. Şi cu un an şi ceva în urmă, a fost însărcinat cu afaceri în Oman.

Noi am găsit calea de mijloc prin care să facem ca lucrurile să fie bune pentru toţi, a explicat Andreea Marin, potrivit aceleiași surse.

Ce spun astrologii despre viitorul Monarhiei Britanice. Semnele zodiacale ale Ducilor de Cambridge au fost dezvăluite... Bella Hadid, rochia decupată care i-a lăsat formele la vedere. Cum arată ținuta ei dintr-o parte...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x