Antena Căutare

Câți bani face George Buhnici din Youtube. Ce sumă fabuloasă a încasat doar în 2022 și cum l-a afectat scandalul recent

După o carieră în televiziune, George Buhnici a debutat pe platforma Youtube. În scurt timp, a ajuns să câștige sume impresionante de bani din cariera online. Iată despre ce cifre este vorba.

colaj de imagini cu george buhnici si sigla youtube Galerie
După o carieră în televiziune, George Buhnici a debutat pe platforma Youtube. În scurt timp, a ajuns să câștige sume impresionante de bani din cariera online. Iată despre ce cifre este vorba.

În urmă cu doi ani, George Buhnici a ales să se decide carierei din mediul online. A început să posteze o mulțime de videoclipuri și curând a ajuns să adune un public numeros. Jurnalistul a devenit celebru și pe platforma Youtube, iar încasările au început să crească.

În 2020, într-o statistică oferită de socialblade.com, George Buhnici apărea cu un câștig între 1.100 și 17.000 de dolari. Practic, încă de la debutul său pe platforma respectivă, Buhnici a fost remunerat cu o sumă mult mai mare comparativ cu banii pe care îi câștiga din televiziune.

Citește și: George Buhnici își cere scuze public după declarațiile halucinante despre aspectul fizic al femeilor. Ce spune în apărarea lui

Câți bani câștigă George Buhnici din Youtube. Suma care i-a intrat în conturi în ultima lună

După scandalul din social media, provocat de declarațiile sale despre corpurile femeilor, câștigurile sale în perioada 14.07.2022 și 27.07.2022 au fost cuprinse între 109 dolari și 1.700 dolari. În ultimele 30 de zile, conținutul de pe contul de Youtube i-a adus lui Buhnici o sumă cuprinsă între 466- 7.500 de dolari.

Ziua de 27 iulie a fost cea mai productivă pentru youtuber, cu câștiguri curprinse între 146 - 2.300 de dolari, în vreme ce pe 19, 22 și 26 iulie nu este afișată nicio sumă.

Citește și: Marina Almășan, despre femeile supraponderale care poartă colanți și minijup. “O să devin acum “avocatul diavolului”

Pe contul său de Youtube, George Buhnici are peste 1.1 milioane de abonați și mai bine de 2.700 de clipuri. În ultimele zile, el a pierdut 10.000 de subscrieberi și vizualizările i-au scăzut considerabil, potrivit platformei menționate anterior.

În 2022, conform statisticilor socialblade.com, George Buhnici a câștigat o sumă foarte mare din activitatea sa de pe Youtube. La suma totală, platforma arată următoarul interval: 5.600 dolari - 89.000 dolari.

Fiica Simonei Gherghe a ajuns pe mâna medicilor din Grecia. Ce s-a întâmplat cu micuța și cum se simte acum. „Nu e mereu... Daniela Crudu, în cea mai senzuală ipostază la plajă. Cum a apărut vedeta după ce și-a mărit bustul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x