Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Câți bani s-au strâns în numele lui Costin Mărculescu. Pe ce s-a cheltui suma fabuloasă? Prietenii faimoși nu l-au uitat!

Prietenii lui Costin Mărculescu au pus mână de la mână și au dat familiei acestuia o sumă consistentă de bani, pentru ca înmormântarea să fie una luxoasă, așa cum și-ar fi dorit el.

Costin Mărculescu

Prietenii apropiați și familia nu au plecat nicio clipă de la căpătâiul lui Costin Mărculescu, care a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi.

Actorul a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni apropiați, însă, din păcate, nici măcar propria înmormântare nu a fost așa cum visa el în urmă cu câțiva ani.

Costin Mărculescu este înmormântat azi la Cimitirul Reînvierea din București. Rude, vedete și prieteni, fără distanțare socială. Cine stă la căpătâiul actorului

“Țin minte că se minuna la înmormântarea Stelei Popescu. Se uita la știri și spunea că așa și-ar dori să fie și la el, să vină puzderie de lume.

Îmi spunea că este un gest suprem de noblețe să fii iubit chiar și după moarte, că asta însemnă că nu ai trecut degeaba prin viață. Din păcată, datorită stării de alertă din cauza pandemiei, nu ne vom putea strânge mulți. Ultimii zece ani din viața lui nu au fost deloc așa cum și-a dorit el și iată că nici măcar nu va avea parte de înmormântarea pe care și-ar fi dorit-o”, ne-a mărturisit un prieten apropiat.

Cine a donat pentru familia lui Mărculescu

Singurele rude apropiate ale lui Costin Mărculescu sunt tatăl de 82 de ani, sora lui, Minerva, și soțul acesteia. Pentru că provin dintr-o familie modestă, care se luptă zi de zi pentru un trai mai bun, moartea actorului le-a adus mari dificultăți financiare. Deși familia lui Costin nu a cerut absolut nimic, prietenii s-au gândit să facă o chetă pentru ca acesta să fie condus pe ultimul drum așa cum se cuvine.

UPDATE. Dezvăluiri cutremurătoare despre viața lui Costin Mărculescu: „Abia acum am înțeles gestul lui. Asta voia, de fapt”

“S-au strâns peste 5.000 lei până acum, dar vom ajunge, cu siguranță, la 10.000 lei. A donat Pepe, a dat Mara Bănică, Mitoșeru, mai mulți. Fiecare cât a avut. Familia lui Costin este modestă și cu bun simț, nu ar avea niciodată curaj să ceară un leu. Până acum, ei au cumpărat totul, s-au ocupat de tot. Din banii de la noi ziceau că vor să mai plătească din datoriile lui Costin de la întreținere, de la utilități. Momentan nu le stă capul la nimic, vă dați seama”, ne-a mai spus aceeași sursă.

Recomandari