Catrinel Menghia a primit teme acasă pentru filmul „La Gomera”! Ce a trebuit să învețe. „A fost foarte greu”

Catrinel Menghia a povestit că a primit teme pentru filmul „La Gomera”, lecțiile pe care a fost nevoită să le ia fiind destul de dificile.

Catrinel Menghia a povestit că a primit teme pentru filmul „La Gomera”, lecțiile pe care a fost nevoită să le ia fiind destul de dificile.

„A fost diferit, pentru că este primul meu proiect în România. Inițial, la casting mi-a fost puțin ciudat să recit în limba română. Sunt aproape 18 ani de când am părăsit România. A fost frumos. S-a închegat acolo o prietenie și la filmări”, a povestit Catrinel Menghia.

„Am filmat în București, pe insula Gomera și în Singapore. Pe insulă se vorbește spaniolă. Ei au o tradiție de a folosi un limbaj fluierat, El Silbo. Practic, fluierând poți comunica, iar sunetul poate ajunge până la șase kilometri distanță”, a mai dezvăluit ea.

Catrinel Menghia a recunoscut că i-a fost greu să învețe și că a primit și teme pentru acasă.

„A fost greu să învăț, pentru că acolo copiii învață de la școală. De mici sunt învățați „El Silbo". Acest limbaj fluierat a devenit patrimoniu UNESCO. A fost foarte greu, pentru că noi ne-am antrenat două săptămâni cu un profesor special pentru El Silbo, după care am practicat acasă și ama vut lecții pe Skype. Ne dădeau teme”, a spus ea.

Actrița, care a născut de curând, și-a recăpătat silueta imediat și a dezvăluit care a fost secretul ei.

„Sunt persoane care pe fond de stress se îngrașă. Eu, pe fond de stress, slăbesc foarte mult”, a spus ea.

Filmul „La Gomera", al cincilea lungmetraj al regizorului Corneliu Porumboiu, propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020, va rula de vineri, 13 septembrie, în 45 de orașe din țară, cu proiecții speciale la Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Constanța.

În București, lungmetrajul va rula la Cinema City AFI Cotroceni, Cinema City Park Lake, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Mega Mall, Grand Entertainment Băneasa, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cineplexx Titan, Happy Cinema, Cinema Muzeul Țăranului, Cinema „Elvire Popesco" și Cinema Europa.

În țară, va putea fi vizionat la Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Dorohoi, Drobeta Turnu Severin , Focșani, Galați, Hunedoara, Iași, Lugoj și Moinești.

Lista orașelor continuă cu Odobești, Onești, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sinaia, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea și Vaslui.

În acest film, Vlad Ivanov este Cristi, un poliţist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia. El ajunge în insula La Gomera pentru a învăţa „El Silbo", un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt , un traficant aflat în arest la Bucureşti şi singurul din bandă care ştie unde sunt ascunşi banii.

Ultimele știri