Căutare Live

Adevărul iese la iveală! La zece ani de la moartea artistului s-a aflat secretul pe care l-a ascuns toată viața!

Detalii şocante, legate de autopsia lui Michael Jackson, ies acum la iveală, la zece ani de la moartea artistului. Potrivit unei publicaţii străine, în cadrul unui documentar, detectivul Scott Smith a dezvăluit că regele muzicii pop purta perucă, atunci când ieșea în public și asta pentru că ar fi fost parțial chel!

Detalii şocante, legate de autopsia lui Michael Jackson, ies acum la iveală, la zece ani de la moartea artistului. Potrivit unei publicaţii străine, în cadrul unui documentar, detectivul Scott Smith a dezvăluit adevăruri bulversante ascunse de regele muzicii pop!

Filmul documentar ''Killing Michael Jackson'' dezvăluie câteva detalii necunoscute ale autopsiei celui proclamat regele muzicii pop, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.


La 25 iunie 2019, s-au împlinit zece ani de la moartea unuia dintre cei mai mari cântăreţi ai lumii, supranumit regele pop-ului. Atât în timpul vieţii sale, cât şi după decesul său brusc au circulat numeroase zvonuri despre Michael Jackson.


Prea multe operaţii estetice, dependenţă de somnifere şi alte medicamente, abuzuri sexuale şi un lung şir de acuzaţii care au culminat cu lansarea pe HBO a terifiantului documentar ''Leaving Neverland''.


Un nou documentar intitulat ''Killing Michael Jackson'' dezvăluie acum noi secrete şi întâmplări despre viaţa şi moartea cântăreţului american. Când se credea că nimic nu se mai poate spune despre regele pop-ului, detectivul Scott Smith, de la Poliţia din Los Angeles, a dezvăluit că Michael Jackson era chel.

CITEȘTE ȘI: Ce s-a ales de cei trei copii ai lui Michael Jackson, la 10 ani de la moartea lui! Unul dintre ei și-a schimbat numele în secret - Foto


Într-un interviu din timpul documentarului, Smith asigură că "de câte ori ieşea în public Michael purta perucă''.


"Când i-am examinat capul, am văzut că în creştet era chel şi că nu avea păr nici în părţi", a spus el.

CITEȘTE ȘI: Ororile continuă să iasă la iveală Bogdan Draghici le cumpăra lenjerie intimă fiicelor și le obliga să le probeze de față cu el


Nu este singurul detaliu care a ieşit la lumină. În afară de alopecie, corpul lui Michael Jackson era acoperit de cicatrice şi de semnele lăsate de numeroasele operaţii chirugicale la care a fost supus: în spatele urechilor, la nas, la baza gâtului, pe braţe, la încheieturile mâinilor şi multe altele.


Autopsia a relevat că artistul avea şi un tatuaj care îi acoperea cu negru partea de craniu lipsită de păr.

Video - Conversația tulburătoare a lui Michael Jackson cu doctorul său înainte să moară! “Dumnezeu vrea ca eu să fac asta […] am rănit, tu știi, am rănit...”.


Se pare că a rămas fără păr în urma arsurilor grave suferite în incidentul din 1984, pe platoul de filmare al unei reclame la Pepsi Cola.

Maneliști cunoscuți, transformare radicală! Au decis să schimbe stilul!... Actorul Matthew McConaughey, profesor la University of Texas...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x