Căutare Live

Ce a postat Lidia Buble, cu puțin timp înainte ca Răzvan Simion să anunțe despărțirea! Fanii au observat un detaliu

Vestea că Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit i-a lăsat mască pe fani! Care a fost ultima postare a cântăreței, pe pagina sa de Instagram?

Ce a postat Lidia Buble, cu puțin timp înainte ca Răzvan Simion să anunțe despărțirea! Fanii au observat un detaliu

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după o relație intens mediatizată, ce a durat aproximativ cinci ani. Chiar dacă mereu au încercat să păstreze discreția în ceea ce privește viața lor privată, fanii au dorit mereu să afle ce se întâmplă cu cei doi și ce planuri de viitor au.

LIDIA BUBLE ȘI RĂZVAN SIMION S-AU DESPĂRȚIT

După o relație de cinci ani, fanii cuplului se așteptau la vestea că se vor căsători, dar iată că soarta a avut cu totul și cu totul alte planuri, iar cei doi au ales să se despartă.

citește și: De ce s-au desparțit Răzvan Simion și Lidia Buble, de fapt! „El încă o iubește foarte mult”

Din mesajul postat de Răzvan Simion pe pagina sa de Instagram putem deduce faptul că prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani încă o iubește pe cântăreață, dar a ales despărțirea pentru ca ea să aibă șansa de-a găsi fericirea.

💭

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

„Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost... Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi...fosti iubiti.... actuali foarte buni prieteni (...)
Viața frumoasa, Sufletel!”, este un fragment din mesajul postat recent de Răzvan Simion, pe pagina sa de Instagram.

citește și: Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Mesajul matinalului dezvăluie motivul separării: "Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine"

citește și: Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Mesajul matinalului dezvăluie motivul separării: "Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine"

Ultima postare de pe Instagram a artistei o surprinde pe aceasta la ceea ce pare să fie o filmare sau o ședință foto, într-o ipostază extrem de sexy. Imaginile au făcut senzație și au adunat mai bine de optzeci de mii de vizualizări! Un alt detaliu observat de fani este faptul că artista a eliminat posibilitatea ca oamenii să comenteze la postări, cel mai probabil din dorința sa de-a avea parte de liniște.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri