Frumoasa artistă formează un cuplu alături de Marcel Pavel în emisiunea Te cunosc de undeva! unde concurează împotriva altor artiști consacrați din România. Monica a trecut prin numeroase schimbări în ultimii 3 ani, dar cea mai drastică schimbare este pierderea în greutate. Ea a slăbit în 2019 20 de kilograme în 5 luni, iar dieta ei a ajutat-o să continue să mai piardă câteva kilograme.
Monica a declarat într-un interviu pentru forummamici.ro că a slăbit prin intermediul unei diete disociate. Artista a dezvăluit meniul ei, explicând ce mânca la fiecare masă.
“Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura - fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor... si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza”, a dezvăluit vedeta.
Dieta Monica Anghel
Micul dejun constă în: ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puţin grasă sau cu caşcaval semidegresat şi un ardei gras (verde sau roşu) cafea fără zahăr sau cu îndulcitor.
Prima gustare a zilei este formată dintr-un măr sau o felie de ananas și câteva migdale.
La prânz, Monica mânca: ciorbă de legume, cu carne şi cu ou bătut pe deasupra (Atenţie! fără pâine) sau vrăbioară de vită sau muşchiuleţ de porc cu sdalată (păpădie, roşii cherry etc).
Gustarea a doua consta în sana sau chefir semidegresate, iar la cină mânca un bol cu salată, pește alb sau curcan, potrivit clickpentrufemei.ro.
De ce s-a crezut că Fuego e fiul Irinei Loghin. Ce relație e, de fapt, între ei... Vulpița Veronica, amenințată cu moartea! Cine vrea să-i ia copilul, după ce va naște tânăra din Blăgești...