Antena Căutare

Ce diete țin fostele Miss ale României! Cum reușesc să se mențină în continuare în formă, după mai bine de două decenii

Rita Mureşan, Matilda Pascal Cojocăriţa, Bianca Brad, Alina Chivulescu şi Daniela Nane au câştigat, pe merit, coroniţa şi banderola de “Miss România”. Acum, la zeci de ani distanţă de când au defilat pe podium la concursurile de frumuseţe, ele reuşesc să se menţină la fel de frumoase şi de cochete, notează Antena Stars.

Rita Mureşan, Matilda Pascal Cojocăriţa, Bianca Brad, Alina Chivulescu şi Daniela Nane au câştigat, pe merit, coroniţa şi banderola de “Miss România”.

Acum, la zeci de ani distanţă de când au defilat pe podium la concursurile de frumuseţe, ele reuşesc să se menţină la fel de frumoase şi de cochete, notează Antena Stars.

Ce diete țin fostele Miss ale României, dar și cum reușesc să se mențină în continuare în formă, au dezvăluit chiar ele. Află-le secretele, în materialul video de mai sus!

Le mai ții minte pe fetele de la "Indiggo"? Gemenele s-au reprofilat și sunt gata să dea lovitura: Transformar... Familia Ionelei Prodan, pregătită pentru ce e mai rău. Artista a suferit mai multe atacuri cerebrale în ultimele zile: &...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x