Căutare Live

Ce diferență de vârstă există între Radu Vâlcan și mama copiilor săi. Cu câți ani e mai mare prezentatorul TV

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi sunt o pereche frumoasă și au o familie superbă, însă puțini știu ce diferență de vârstă este, de fapt, între ei.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi sunt o pereche frumoasă și au o familie superbă, însă puțini știu ce diferență de vârstă este, de fapt, între ei.

Antena 1

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai iubiți actori și oameni de televiziune de la noi. El formează un cuplu cu Adela Popescu, femeia care i-a dăruit trei băieți.

Cei doi sunt extrem de discreți în privința vieții lor personale, vorbesc rar despre viața lor privată și își țin copiii departe de lumina reflectoarelor.

Ce diferență există între Radu Vâlcan și Adela Popescu

Acum uniți de iubire și simțul umorului, Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor de succes în care au jucat. Prezentatorul TV a mărturisit, într-un interviu, că s-a îndrăgostit de inocența partenerei sale.

”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging.”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva.ro.

Între Radu Vâlcan și Adela Popescu există o diferență de aproape 10 ani. Prezentatorul de la Insula Iubirii este mai mare cu zece ani decât soția sa. Radu are 45 de ani, pe când mama băieților săi are 35.

Cu sau fără o diferență între ei, Radu și frumoasa lui soție sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar povestea lor de iubire este una de-a dreptul fabuloasă.

Pe lângă Dan Bordeianu, Adela a trăit o poveste de dragoste și cu un om de afaceri din România, Marius Kalmare.

De cealaltă parte, Radu Vâlcan a fost căsătorit cu Tereza, cunoscută drept unul dintre cei mai celebri consultanți în domeniul comunicării din România.

Simona Gherghe, mărturisiri sincere despre viața de familie. Ce a mărturisit vedeta TV despre al treilea copil... De ce numele Biancăi Drăgușanu nu este pe lista de invitați la nunta surorii iubitului ei, Gabi Bădălău...
Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x