Ce face Aurel Pădureanu la scurt timp după moartea Corneliei Catanga: „Totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul”

Aurel Pădureanu merge să-i viziteze mormântul soției sale în fiecare zi și încearcă să-și recapete puterile după pierderea suferită.

Aurel Pădureanu a făcut mărturisiri emoționante la scurt timp după moartea Corneliei Catanga

Facebook Alex Pădurean & Hepta

Aurel Pădureanu încearcă să-și recapete puterile, de dragul fiului său. Îndrăgitul cântăreț de romanțe a povestit că pentru a-și astâmpăra dorul de Cornelia Catanga merge în fiecare zi la mormântul acesteia.

Soțul Corneliei Catanga a mărturisit că îi este foarte greu să trăiască fără cea care i-a fost „soție, iubită și prietenă”:

„Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe. El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a declarat Aurel Păsureanu pentru Playtech.

Ce fel de mamă a fost Cornelia Catanga. Declarațiile cu vocea tremurândă făcute de Alexandru Pădureanu, singurul fiu al artistei

În ianuarie 2021, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, soțul său, au fost prezenți în platoul Antena Stars. La acea vreme, cei doi celebrau 33 de ani de căsnicie și, cu prilejul acestui eveniment, au apărut la TV împreună cu fiul lor, Alexandru.

Momentul a fost cu adevărat special căci familia Pădureanu a bifat rar apariții în formula completă pe micile ecrane. După ce au cântat ”La mulți ani”, cei trei s-au așezat pe canapea, unde au răspuns la câteva întrebări adresate de Natalia Mateuț.

Moderatoarea TV a dorit să știe ce relația are Alexandru cu părinții săi, dar și ce fel de mamă este Cornelia Catanga.

Alexandru Pădureanu și-a spus, vizibil emoționat, părerea despre mama sa, cea pentru care a renunțat la viața în străinătate.

”Eu pot să spun așa: mama mea este o femeie cu un suflet mare, imens, și ea este genul de persoană care este un pic mai vulcanică, exact cum a spus și tatăl meu. Dar este așa deoarece știu că le vrea binele oamenilor, după care îmi vrea binele mie.

Deci, este o femeie cu o inimă foarte mare. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că am asemenea mamă lângă mine. Și tată, asta e tot ce pot să spun. Eu sunt foarte bun prieten cu părinții mei, nu fac diferențe între ei. Niciodată nu m-am ferit de părinții mei și nu o să mă feresc. Sunt un tip foarte deschis.”, a explicat Alexandru.

Citește și: Cornelia Catanga s-a stins din viață fulgerător. Ce au văzut medicii pe radiografia plămânilor ei

Băiatul a mai afirmat că mama sa, Cornelia Catanga, nu-l certa, ci îl îndemna să facă ce este cel mai bine pentru el.

”Cel mai bun exemplu pentru mine sunt părinții mei.”, a concluzionat el.

Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 ani

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, vineri dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma a două infarcturi și a infecției cu Sars-Cov-2, care i-a slăbit organismul.

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga s-a stins din viață în jurul orei 4. Ea era cunoscută cu probleme de inimă, în anul 2019 a mai făcut un stop cardio-respirator, dar a reușit să se pună pe picioare.

Ultimele știri