Ce face Mirela Vaida de când nu mai apare la TV: ”Nu sunt o mamă eroină! Am redescoperit că viața nu are cum să fie seacă!”

 

Mirela Boureanu Vaida va deveni mamă pentru a treia oară în curând, însă până atunci se bucură din plin de momentele petrecute alături de cei doi copii ai ei. 

Într-o postare pe blogul personal, Mirela Vaida a dezvăluit că profită din plin de timpul liber pe care-l are după ce a intrat în concediu prenatal. 

Ce pofte BIZARE are Mirela Vaida, în timpul sarcinii! "Vin cu borcanul după mine, în culise"

”Mi-am resetat programul zilnic, am reorganizat viața și îmi dau seama că înainte nu aveam atâtea de făcut. Am redescoperit că viața alături de copii mici nu are cum să fie seacă! Sunt, în curând, mama a trei copii pe care i-am avut târziu și pe care mi i-am dorit enorm… Îi cresc împreună cu soțul meu, fără ajutoare permanente sau bone interne. Dorm împreună cu ei, îi spăl la funduleț, le fac masaj, îi veghez nopți întregi când sunt bolnavi, le prepar mâncarea, îi duc la grădiniță și la tot felul de activități care să le stimuleze mintea și corpul, fac piața, fac curățenie, spăl haine, ne jucăm împreună, îi duc în parc și la biserica, îi cert sau îi alint. Și nu fac asta pretinzând că sunt vreo mama-eroină. Sunt mamă. Și atât!”, a mărturisit ea pe blogul personal. 

Mirela Vaida, însărcinată cu cel de-al treilea copil: ”Nu ne gândeam că se va întâmpla așa repede”

De asemenea, ea a mai mărturisit că a fost criticată pentru participarea la Eurovision, însă asta n-a făcut decât să o întărească.

”Și da, particip la Eurovision! Pentru că vreau, pentru că îmi place competiția, pentru că nu mă dau în lături de la nimic! Pentru că nu mi-e frică de vreun eșec, pentru că îmi asum orice decizie și pentru că sunt o luptătoare, fără să am pretenția de a ieși câștigătoare din orice luptă. Și lupta în sine este un câștig.”, a mai spus ea. 

Mirela Vaida va concura, alături de alți 11 artiști, la Finala Națională Eurovision. În cazul în care va câștiga, ea va merge la Tel Aviv în luna mai, unde va reprezenta România. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI