Antena Căutare

Ce face Vulpița de când nu mai este la Acces Direct. Transformare totală

Mirela Vaida a anunțat că soții Stegaru nu mai apar la Acces Direct printr-un mesaj în ediția de luni.

Soții Stegaru au plecat acasă la fetița lor. Au niște bănuți, experiență și o familie frumoasă de care trebuie să se ocupe.

"Doamnelor și domnilor, astăzi după aproape 8 luni de Vulpița și Viorel, telenovela s-a terminat. Ce-i mult e prea mult. Asta mi-e meseria, asta trebuie să fac, dar și vouă v-a plăcut! A fost un fenomen, s-a terminat.", a spus Mirela Vaida.

Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.

Ajunsă acasă, Viorica s-a hotărât să facă ceva ieșit din comun. Ce este mai potrivit decât o schimbare de look? Și-a luat vopsea de păr și a făcut un video pentru fanii ei, așa cum a învățat în Capitală.

"Vreau să fac o schimbare, o transformare. Vreau să-mi vopsesc și eu părul. Să fac o transformare frumoasă. Nu mai îmi place culoarea părului meu. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul. Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid."

Cum arată Shakira în costum de baie. Imaginea a strâns peste 4 milioane de like-uri... Știința din spatele dietei lui Rebel Wilson. Cum a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x