Antena Căutare

Ce face Vulpița de când nu mai este la Acces Direct. Transformare totală

Mirela Vaida a anunțat că soții Stegaru nu mai apar la Acces Direct printr-un mesaj în ediția de luni.

Soții Stegaru au plecat acasă la fetița lor. Au niște bănuți, experiență și o familie frumoasă de care trebuie să se ocupe.

"Doamnelor și domnilor, astăzi după aproape 8 luni de Vulpița și Viorel, telenovela s-a terminat. Ce-i mult e prea mult. Asta mi-e meseria, asta trebuie să fac, dar și vouă v-a plăcut! A fost un fenomen, s-a terminat.", a spus Mirela Vaida.

Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.

Ajunsă acasă, Viorica s-a hotărât să facă ceva ieșit din comun. Ce este mai potrivit decât o schimbare de look? Și-a luat vopsea de păr și a făcut un video pentru fanii ei, așa cum a învățat în Capitală.

"Vreau să fac o schimbare, o transformare. Vreau să-mi vopsesc și eu părul. Să fac o transformare frumoasă. Nu mai îmi place culoarea părului meu. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul. Nu mai are nicio obligație asupra mea. Sunt mare și eu decid."

Cum arată Shakira în costum de baie. Imaginea a strâns peste 4 milioane de like-uri... Știința din spatele dietei lui Rebel Wilson. Cum a reușit să slăbească aproape 20 de kilograme...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x