Ce familie fericită are fotbalistul Adrian Mutu. Imaginea cu soția și fiul "Briliantului" care a strâns mii de like-uri

Adrian Mutu este realmente un bărbat fericit. Pe lângă o carieră impresionantă în fotbal, se laudă și cu familia pe care și-a întemeiat-o alături de soția sa, Sandra și fiul lor, Tiago.

Adrian Mutu și fiul său cel mic, Tiago

instagram/adrian10mutu

Adrian Mutu, fost fotbalist și actual antrenor al naționalei de tineret a României, a avut parte de căsnicii eșuate până să o găsească pe actuala sa soție, Sandra Mutu.

Starul și-a găsit fericirea în brațele frumoasei brunete, care i l-a dăruit pe micuțul Tiago. Asemănarea dintre el și fiul său este izbitoare.

Recent, fostul internațional a postat o fotografie în care apar toți trei, îmbrățișați, într-un moment de relaxare la piscină. Fericirea se poate citi pe chipul lor. Fanii s-au încărcat cu multă energie pozitivă, iar comentariile apreciative nu au întârziat să apară.

❤️

O postare distribuită de ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) pe

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri