Ce familie frumoasă are CRBL. Cum arată sotia și fiica artistului

Faimosul cântăreț CRBL, pe numele său real Eduard Andreianu, este căsătorit din 2008 cu Elena Vascu. Cei doi sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz.

Artistul a avut propria școală de dans.

antena 1

CRBL, fostul concurent Asia Express, în vârstă de 42 de ani, este într-o relație fericită cu Elena Vascu, frumoasa blondină care i-a devenit soție în 2008.

CRBL a devenit faimos pentru talentul său muzical, dar mai ales pentru cel de dansator și coregraf. El s-a lansat în lumea muzicii în anul 2000, ca membru al trupei Simplu, din care mai făcea parte și Smiley.

Evoluția lui CRBL în cariera de artist

Eduard a lansat 8 albume alături de colegii săi de trupă și chiar a fost nominalizat la Romanian Music Awards în 2011. Cariera lui solo a început în 2010.

citește și: Cum arata CRBL când renunță la barbă. Imagini cu noul look al artistului

Artistul și-a deschis propria sală de dans în 2004 unde i-a învățat pe toți iubitorii de dans streetdance și breakdance. Astfel, el a reușit să își formeze trupa de dans Big Bounce. El împreună cu cei pe care i-a format au participat la mai multe competiții de dans, dar și la spectacolele multor artiști români.

Vezi mai multe imagini cu CRBL în GALERIE FOTO

Experiența "Asia Express" și "Poftiți la circ"

CRBL a participat la emisiunea Asia Express, sezonul 2, Drumul Elefantului. Eduard a participat la ediția din 2019 alături de Oase, un bun prieten de-ai săi. Cei doi au reușit să câștige competiția, împărțind suma de 30.000 de euro.

În edițiile 16, 17 și 18 ale emisiunii "Poftiți la circ", CRBL a făcut echipă tot cu Oase, fiind împreună invitații lui Nea Marin. Cei doi au ajutat la promovarea circului Bellucci și au avut de îndeplinit mai multe sarcini care i-ar fi ajutat în acest sens. De mulsul oilor și curățarea peștelui, la curățenia într-un parc acavatic, CRBL și Oase au trecut și în scena circului.

Împreună au făcut un duo inedit, reușind să impresioneze telespectatorii cu un număr la trambulină și un altul cu cauciucuri.

citește și: Revenire spectaculoasă în muzica românească. "Nu sunt genul comun", noua piesă a lui CRBL: Artistul s-a transformat complet

Relația dintre CRBL și frumoasa lui soție

Eduard și Elena, de meserie tot coregraf, s-au căsătorit în 2008, iar nunta a fost una cu o tematică specială. Doi ani mai târziu, în 2010, a venit pe lume Alesia, fetița lor. Pe perioada pandemiei, cei doi soți s-au decis că ar fi mai bine pentru ei să se mute din România, așa că au ales Spania.

citește și: CRBL și Oase, poveşti fascinante despre aventurile din India

Chiar dacă și-a schimbat locul de reședință, CRBL nu renunță la muzică și împărtășește des cu cei 265.000 de urmăritori de pe Instagram în ce proiecte muzicale este implicat. El postează adesea fotografii și cu soția lui, Elena, dar și cu Alesia, acum în vârstă de 10 ani.

Ultima fotografie postată de artist cu cele mai importante femei din viața lui pe contul său de Instagram a strâns mii de aprecieri de la fanii săi.

În 2020, CRBL a împlinit nici mai mult nici mai puțin de doi decenii de carieră, iar cu acest prilej a lansat o nouă piesă. Se numește "Nu sunt genul comun" și are un stil complet diferit.

Ultimele știri