Ce frumoasă este fetița lui Vladimir Drăghia! Zora se tranformă într-o adevărată domnișoară. Cum arată la trei ani

Vladimir Drăghia este mândru de fiica lui și se bucură de momentele speciale pe care le petrec împreună.

Vladimir se laudă zilnic pe rețelele de socializare cu Zora și soția lui.

Actorul se laudă zilnic pe rețelele de socializare cu Zora și soția lui. De ceva timp, în familia lui Vladimir Drăghia a mai intrat un nou membru, cățelul familiei, Loco.

Vladimir și Alice își petrec foarte mult timp cu Zora, ies în parc, gătesc, se joacă și călătoresc împreună. Cei doi părinți sunt foarte grijuli și încearcă să îi ofere cea mai frumoasă copilărie Zorei.

Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din 2018

Copilăria este unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții, iar Vladimir Drăghia trăiește din nou această experiență alături de fiica lui.

Zora este o fetiță superbă, seamănă izbitor cu mama ei, Alice Cavaleru. Cea mică îi moștenește ochii și trăsăturile feței.

Vladimir era unul dintre cei mai râvniți burlaci, însă i-a "furat" inima Alice. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță, Zora.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri