Căutare Live

Ce iubită sexy are Speak! Care sunt cele mai tari fotografii în costum de baie ale Ștefaniei de la Asia Express

Ștefania, iubita lui Speak, se bucură de succes atât în muzică, cât și în mediul online unde este foarte apreciată. Peste 1 milion de persoane o urmăresc pe fosta concurentă de la "Asia Express", iar fotografiile sale strâng zeci de mii de like-uri.

Ștefania, iubita lui Speak (sursa foto: Instagram)

Frumoasa brunetă s-a născut în Galați, este singură la părinți și a avut o copilărie cu care se mândrește. Pasiunea pentru dans a făcut-o să se mute în București, unde a lucrat cu cei mai cunoscuți coregrafi din România.

Mai târziu, apariția logodnicului său în viața ei a ajutat-o să-și găsească pasiunea pentru muzică. Încurajată de acesta și cu mari emoții, ea a publicat pentru început un cover al melodiei "Nentori" care a avut mare succes.

Alte pasiuni ale Ștefaniei sunt vloggingul, make-up-ul și, mai nou, ea și-a lansat o afacere cu costume de baie, pe care le promovează intens pe rețelele de socializare. De altfel, vedeta iubește să se bronzeze și vrea să arate impecabil când o face.

Iată cele mai reușite fotografii cu Ștefania în costum de baie:

🔥✨SUMMER PLS DON’T GO✨🔥 💯Reena RedSnake💯

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on

Abia astept sa vina VARA!!!🔥✨ EPISOD NOU DE VLOG!

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on

Cine e Claudia Iosif, femeia care l-a cucerit pe Dorian Popa. Cu ce se ocupă iubita artistului ... Adevărul despre sinuciderea lui Robin Williams. Cu ce probleme se confrunta în ultimele luni de viață: ”Era urmărit de u...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri