Ce mai face și cum arată acum Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu

Frumoasa șatenă se bucură de o viață de lux în Dubai, unde conduce mai multe afaceri.

Ce mai face și cum arată acum Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu

instagram/ramonagabor/

Frumoasa Ramona Gabor trăiește în Dubai și se bucură de o viață fastuoasă. De profesie este model, dar asta nu a convins-o să își lase studiile deoparte. Ramona își dorește să devină expert în diamante. Ramona se bucură de vacanțe exotice, plimbări cu yachtul, petreceri exclusiviste, o locuință luxoasă și o garderobă care ar putea fi visul oricărei femei.

How tall do you think I am ? Take a wild guess 😁

O postare distribuită de Ramona Gabor (@ramonagabor) pe

Toate acestea construiesc viața perfectă pe care și-o dorea de mult timp. În Dubai, pe lângă cariera de model, Ramona conduce mai multe afaceri. În ciuda tuturor proiectelor sale, Ramona reușește să își bucure foarte des cei 132 mii de urmăritori de pe Instagram cu noi postări.

If you ever find yourself in the wrong story, leave. #befierce

O postare distribuită de Ramona Gabor (@ramonagabor) pe

Pentru a se menține în formă, pe lângă mersul la sală, Ramonei îi place să urce toate cele 39 de etaje până la locuința ei, în fiecare zi. De asemenea, vedeta are o dietă extrem de sănătoasă.

Buna dimineața, dragilor! Eu imi încep ziua cu un produs pe care l-am descoperit acum doua luni in România iar de atunci nu ma pot despărți de el ➡️@veroslim_tea.🍵🍎🍍 Am ales aceste produse pentru că în primul rand sunt 100 %naturale, au la baza doar plante medicinale și fructe deshidratate extrem de eficiente în lupta cu kilogramele. Mi se pare foarte interesant faptul ca efectele si gustul se mentin si dupa racire și vreau să vă spun că am văzut efecte rapide la inhibarea poftelor de mâncare și de dulce, eliminarea excesului de apă și a toxinelor din organism, reglarea digestiei și am și un plus de energie. Cât despre sticla Veroslim cu infuzor, este extrem de practică, ma ajuta sa prepar si sa administrez din orice loc ceaiul preferat și îmi păstreaza bautura proaspăta si sănătoasă pe parcursul zilei. Recomand cu drag❤️🌿 ➡️www.veroslim.ro, www.veroslim.uk www.veroslim.fr, www.veroslim.de #ad #veroslimtea

O postare distribuită de Ramona Gabor (@ramonagabor) pe

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri