Ce mai face și cum arată azi fiica lui Rowan Atkinson. La ce schimbare de look a apelat Lily

Rowan Atkinson, faimosul actor din rolul lui Mr. Bean, este tatăl a trei copii. Lily, una dintre fiicele sale, are o personalitate foarte puternică și a ales să se răzbune pe tatăl ei, renunțând la numele de familie pe care îl avea.

Actorul haios pe care toată lumea îl îndrăgește datorită rolului său în filmele cu Mr. Bean spune că munca depusă nu a fost deloc una ușoară.

profimedia

Personajul Mr. Bean nu a fost doar preferatul copiilor, ci și al adulților. A devenit popular pentru carima și umorul inteligent, dar în același timp copilăresc. Mr. Bean a devenit un fenomen comic global, trecând orice fel de bariere lingvistice, culturale, întrecând așteptările tuturor.

Atkinson a debutat în acest rol care avea să facă furori în seria de filme ce a apărut între 1990 și 1995. În 1997, el a apărut în filmul cu Mr. Bean, iar în 2007 s-a lansat filmul Mr. Bean's Holiday.

Relația dintre Rowan Atkinson și fiica lui, Lily

În 1986, Rowan Atkinson a cunoscut-o pe Sunetra Sastry, make-up artist, iar prietenia dintre cei doi s-a transformat în iubire, devenind un cuplu solid. Patru ani mai târziu, Rowan și Sunetra s-au căsătorit în februarie 1990, iar cuplul are doi copii, pe Lily și Benjamin.

Citește și: Mr. Bean a împlinit vârsta pensionării! Transformarea incredibilă a lui Rowan Atkinson! Cum arată la 65 de ani |Galerie foto

Din păcate, povestea lor de dragoste s-a sfârșit, fiecare alegând să meargă pe un alt drum. Mr. Bean și soția sa au divorțat în 2015. Doi ani mai târziu, în 2017, Lily a anunțat că renunță la numele Atkinson, al tatălui, și va prelua numele mamei.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Chiar dacă nu a fost anunțat un motiv oficial, se pare că decizia lui Lily vine după ce Rowan Atkinson a anunțat că va avea un al treilea copil, cu noua iubită, Louise Ford.

Cu ce se ocupă Lily Sastry

Lily Sastry a fost și ea pasionată de actorie, dar a ales un drum neașteptat. Frumoasa brunetă a considerat că are toate atuurile necesare pentru a face dans de cabaret. Astfel, ea are propriile sale show-uri la câteva cluburi de cabaret, devenind chiar faimoasă pentru performanțele dobândite.

O altă pasiune de-a ei este muzica și a înregistrat chiar câteva piese. Unele dintre piesele înregistrate sunt încărcate și în SoundCloud.

Ce mărturisiri neașteptate a făcut Rowan Atkinson despre rolul lui Mr. Bean

Actorul haios pe care toată lumea îl îndrăgește datorită rolului său în filmele cu Mr. Bean spune că munca depusă nu a fost deloc una ușoară.

Citește și: "Mr. Bean", declarații SURPRINZĂTOARE! După zeci de ani de carieră, dezvăluie ce nu face NICIODATĂ când joacă într-un film

Rowan Atkinson, celebrul actor din rolul lui Mr. Bean, dezvăluie prin ce greutăți a trecut la filmări. El susține că munca a fost una solicitantă, “stresantă și obositoare”, dezvăluind că nu va mai juca niciodată acest rol într-un viitor film.

Rowan, în vârstă de 65 de ani, participă acum la filmările pentru o serie animată a îndrăgitului personaj Mr. Bean și spune că “povara responsabilității nu e deloc plăcută”, ceea ce înseamnă că nu îi mai face plăcere să joace acest rol.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri