Ce mai face și cum arată Carmen Trandafir la 46 de ani. Cum își serbează astăzi frumoasa cântăreață ziua de naștere

Carmen Trandafir, una dintre cele mai cunoscute cântărețe care a făcut furori în anii ’90, împlinește astăzi 46 de ani.

Ce mai face și cum arată Carmen Trandafir la 46 de ani. Cum își serbează astăzi frumoasa cântăreață ziua de naștere

antena 1

Carmen Trandafir a ales să își serbeze cea de-a 46-a aniversare într-un mod inedit. Frumoasa cântăreață a lansat astăzi un nou videoclip.

Artista le face tuturor fanilor ei cadou o nouă piesă cu un nou videoclip, astăzi, chiar de ziua ei. Piesa se intitulează "Prin gânduri". Videoclipul a fost lansat în premieră la Observator.

Cântăreața a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 16 ani și de atunci a încântat o lume întreagă cu vocea ei sublimă. Artista, deși este mai rezervată atunci când vine vorba de viața ei personală, ne dezvăluie astăzi ce a făcut în ultima vreme.

Piesa "Prin gânduri" a fost lansată și în engleză

Carmen Trandafir a fost invitată în platoul Observatorului de la ora 12:00 și a primit chiar și un buchet de flori, cu ocazia zilei sale de naștere.

Frumoasa cântăreață, care împlinește 46 de ani, arată impecabil, cu o siluetă de invidiat și un chip veșnic tânăr, ne dezvăluie ce planuri de viitor are. Deși nu mai e la prima tinerețe, cântăreață mărturisește că se regăsește în această nouă generație.

citește și: Carmen Trandafir, secrete de familie, la Acces Direct!

„Eu ascult cu drag tot ce se întâmplă și în zilele noastre, deși sunt și proiecte și pese foarte bune. E foarte bine ca totul să meargă înainte, să apară noutăți, să avem de unde alege”, a adăugat Carmen.

„Acest proiect cu care vin acum pentru mine e o binecuvântare pentru că nu este doar o piesă. Nici n-am simțit munca. Este un proiect pe care l-am iubit din prima (...) și destinul sau Cel de sus mi-a adus în preajmă oameni extraordinar de frumoși (...) care au plăcut această melodie și au lucrat la ea cu drag”, povestește Carmen, fiind foarte entuziasmată de noul ei proiect.

Artista a lucrat cu artistul Vlad Crețu și trupa Supermarket care au ajutat-o cu orchestrația. Ea a înregistrat piesa și a filmat videoclipul chiar în studioul lor. Versurile piesei sunt scrise de Carmen Trandafir.

„Cum spuneam le-am simțit. În general creez atunci când pun vasele la spălat, când dau cu aspiratorul, când fac curățenie, adică niciodată dacă stau și îmi pun foaia în fața, nu”, mărturisește artista.

citește și: Carmen Trandafir, interviu plin de emoţie: Mama ne-a crescut singură, dar strict

Ea a spus că perioada pandemiei i-a adus mai mult timp, timp pentru creație.

„Această perioadă m-a și ajutat să iau legătura cu tânăra talentată compozitoare româno-japoneză Iona Sacurada pentru că de fapt ea e vinovată”, ne-a spus Carmen.

Melodia "Prin gânduri" există și în varianta în limba engleză, numită “No more lies”.

Planuri de viitor

Deși spune că nu e adepta planurilor pe termen lung pentru că a lăsat lucrurile să vină de la sine, Carmen spune că are încredere că viitorul îi va rezerva lucruri frumoase.

Ultimele știri