Căutare Live

Ce mai face Tudor Chirilă și cum se comportă în rolul de tată

După un trecut tumultos în care s-a aflat în atenția presei, atât datorită meseriei de artist cât și din cauza diverselor situații amoroase sau orientări politice, Tudor Chirilă își vede liniștit de viață alături de iubită și cei doi copii. Artistul are propria metodă de a-și educa băieții.

Tudor Chirilă are o viață liniștită alături de familia sa

A1

La 47 de ani, Tudor Chirilă are o viață frumoasă și doi băieți în vârstă de 5, respectiv 7 ani.

Artistul se mândrește cu faptul că își permite să le ofere copiilor toată libertatea de care au nevoie pentru că, spune el, au stabilit niște reguli pe care le respectă, potrivit Libertatea.

Tudor Chirilă, despre ce înseamnă să fie alături de copiii lui: “ Alerg destul de mult cu ei și încercăm să inventăm jocuri creative, în natură“.

De altfel, artistul precizează că băieții lui sunt foarte sociabili și că încearcă, pe cât posibil, să-i obișnuiască să petreacă mult timp în aer liber.

Citește și: Tudor Chirilă joacă alături de Samuel L. Jackson în „The Protégé”. Ce actori români mai fac parte din distribuție

„Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili, dar înțeleg foarte bine și conceptul de regulă".

"Am stabilit cu toții niște reguli și ei au încercat să le respecte. De multe ori ne-am mulțumit cu încercatul, dar a ieșit bine", într-un final, a precizat Chirilă.

„Ne place să ieșim cât mai mult, ieșim cu bicicletele, ieșim pe munte, vreau să-i inițiez pe copiii mei în cât mai mult din ce înseamnă experiență montană, încercăm să petrecem mult timp în aer liber".

Citește și:http://Cine este și cum arată iubita lui Tudor Chirilă. Iulia Măzgan este o prezență discretă și rar apare la evenimente

"Eu alerg destul de mult cu ei și inventăm tot felul de jocuri bazate doar pe o minge sau niște cărămizi”, a mai adăugat actorul despre activitățile cu familia lui.

Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”... Jane Seymour, actrița din „Dr. Quinn”, îmbracă cu mândrie costumul de baie chiar și la 70 de ani. Cum s-a fotografiat în...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x