Ce mașină conduce Oana Zăvoranu. Cât costă bolidul ei

Nu mai este un secret că Oana Zăvoranu este pasionată de cumpărăturile de lux. Obișnuită de mică să aibă o viață fără lipsuri, vedeta nu se uită la preț atunci când își dorește ceva.

Cum era de așteptat, Oana Zăvoranu nu conduce o mașină obișnuită

Cum era de așteptat, actrița din Sacrificiul nu conduce o mașină obișnuită. Prețul bijuteriei care o așteaptă în fața vilei din Dorobanți se apropie de 100.000 de euro.

Este vorba despre un crossover produs de brandul de lux Porsche.

Oana Zăvoranu a moștenit o avere fabuloasă

După decesul mamei sale, Mărioara Zăvoranu, Oana a intrat în posesia mai multor spații comerciale aflate în zone de top ale Capitalei, a căror chirie se ridică la ordinul zecilor de mii de euro.

Pe lângă aceste sume care-i intră lunar în cont, vedeta câștigă și din investițiile făcute în ultimii ani. Frumoasa brunetă și-a deschis o clinică medicală și a plusat în afaceri imobiliare.

Deși s-a vehiculat că averea Oanei Zăvoranu se ridică la 60 de milioane de euro, ea pare să infirme aceste zvonuri.

Citește și: Cum arată Oana Zăvoranu nemachiată, după ce s-a operat

A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic.

Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama.

Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, declara Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Ultimele știri