Nunta lui Florin Salam a fost una spectaculoasă. Manelistul nu s-a zgârcit și a ales un meniu plin de bunătăți. Din farfurii nu au lipsit preparatele tradiționale, dar nici cele fancy. Pentru desert, alegerea celor doi a fost una neașteptată: clătite cu vișine.
Nuntă Florin Salam și Roxana Dobre: Cum arată meniul
Florin Salam s-a ocupat de meniul de la nunta lui cu Roxana Dobre. Acesta a ales să aibă carne de mai multe feluri, dar și preparate pregătite într-un mod tradițional, ca pe vremuri.
George Proțap a fost bucătarul care s-a ocupat de gătit și a început dis-de-dimineață pregătirile pentru nunta anului 2022.
”Am început de la 10.00 să pregătim meniul. Comanda lui Salam a sunat clar: două meniuri barbeque, unul pentru cununie și altul pentru seară. Am pregătit pentru cununie 2 viței de lapte, doi porci, doi berbecuți (batal). Apoi curcani, pui, fără număr, pe care i-am pus întâi la abur și apoi i-am rumenit, fiecare câte două ore.
Avem apoi jumări, șorici, pomana porcului, saramură de crap, cartofi la ceaun, mamăliguță la pirostrii, brânză de oaie și de bivoliță făcută în ferma noastră. Să nu uit că pregătim și nu bulz tradițional, ca la mama lui acasă și la cererea lui Salam specială prepelițe la tigaie”, a declarat George Proțap pentru Click.
Ce desert a ales Florin Salam pentru nunta cu Roxana Dobre
Nunțașii s-au putut bucura de o mulțime de dulciuri, de la care nu au lipsit nici clătitele. Acestea sunt, potrivit bucătarului, preferatele lui Florin Salam.
Mai mult, invitații au avut de ales între papanașii, înghețata asortată și tiramisu, plăcinte cu brânză dulce, sărată, cu mere, dar și cu dovleac.
Citește și: Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cum arată ținutele și în ce cadru au spus ”DA”