Ce notă a luat Andreea Bălan la examenul maturității. Puțini cunosc acest detaliu despre artistă: "Credeam că asta e normalitatea"

În ultimele luni, Andreea Bălan a apărut destul de des în spațiul public în urma separării de George Burcea. Puțini cunosc însă detalii despre copilăria artstei și despre cum a excelat aceasta la capitolul studii. 

Andreea Bălan

Dincolo de succesul de care se bucură acum, Andreea Bălan a trecut prin momente dificile. Într-un interviu, artista a mărturisit momente dureroase din copilăria sa.

Pentru familia Andreei, scena a contat mai mult decât bucuriile copilăriei, așa că artista a fost nevoită să sară peste niște pași importanți pentru a ajunge la viața de succes pe care o are acum.

Andreea Bălan, greu de înduplecat! Doar așa își vede copiii George Burcea! Regulile stricte impuse de jurata de la "Te cunosc de undeva"

”Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul. Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie.

Credeam că asta e normalitatea, sa urc pe scena, sa cant cum mi se spune, sa fiu un robotel care executa si daca nu o faceam bine, eram pedepsita”, spunea Andreea Bălan.

Ce note a luat la Bacalaureat?

Andreea Bălan a fost elevă la liceul ”Ion Luca Caragiale”, iar în ciuda faptului că era plecată destul de des pentru a-și susține concertele, aceasta a reușit să obțină note destul de mari la examenul de Bacalaureat.

Andreea Bălan, dans periculos de sexy! Ce spectacol fierbinte a oferit frumoasa artistă fanilor | VIDEO

Deși pare greu de crezut, cea mai mare notă a fost luată la Chimie, 9,40. În ceea ce privește Limba și Literatura Română, vedeta a obținut nota 8,75, iar la Matematică a luat 9,10.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri