Căutare Live

Ce operații estetice are Otilia Bilionera și câți bani a cheltuit pentru ele

Otilia Bilionera, pe numele real, Otilia Brumă, a dat cărțile pe față și a dezvăluit ce operații estetice are și cât a scos din buzunar pentru ele.

Otilia Bilionera a precizat câte operații estetice are și prețul plătit pentru ele

Instagram

Vedeta are mare grijă la felul în care arată, motiv pentru care recurge la tot ceea ce este nevoie pentru a fi mereu impecabilă, potrivit Fanatik.

Otilia Bilionera, despre imaginea ei: "Îmi dau cu cremă de protecție și iarna, inclusiv în casă"

Bilionera are mai multe operații estetice atât la nivelul bustului, cât și la nivelul feței, majoritatea fiind realizate la o clinică din Turcia, pentru care a cheltuit până acum în jur de 13 mii de euro.

Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât, a precizat Otilia Bilionera, potrivit sursei citată.

Pentru toate aceste proceduri estetice, cântăreața a cheltuit până acum 13.000 de euro și vor urma și alte intervenții chirurgicale, mai arată sursa citată.

Procedurile de la nivelul feței o fac să pară tot timpul machiată, chiar dacă uneori nu poartă deloc fond de ten sau alte produse de make-up.

În plus, artista nu merge niciodată la solar pentru că îi este foarte teamă să nu facă riduri, motiv pentru care nu se expune prea mult nici la soare și folosește cremă de protecție chiar și în casă.

Vedeta a precizat că face totul pentru a avea o piele fină și tânără cât mai mult timp. Un motiv în plus pentru elegerea sa este acela că are un ten foarte deschis.

Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri. Soarele este cel mai mare dușman al pielii, a precizat aceasta, potrivit aceleiași surse.

Salariul lui Laurențiu Reghecampf la noua echipă este triplu față de cel de la Craiova. Pentru ce sumă a semnat antrenor... Unde a dus gelozia lui Marius Elisei în relația sa cu Oana Roman. În ce stadiu al relației sunt cei doi...
Parteneri
5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x