Ce părți ale corpului nu-și mai poate folosi Arnold Schwarzenegger după cascadoriile pe care le-a facut

La 73 de ani, după o lungă carieră în care a produs nenumărate cascadorii impresionante, Arnold Schwarzenegger nu-și mai poate folosi o parte a corpului.

Arnold Schwarzenegger

hepta.ro

Arnold Schwarzenegger nu mai este în forma fizică de odinioară și recunoaște că bătrânețea l-a ajuns din urmă. Actorul a vorbit într-un interviu pentru revista Man's Health despre exercițiile fizice pe care le face în prezent.

Celebrul star din ''Terminator'' mărturisește că își menajează picioarele, care au devenit punctul său slab.

Arnold Schwarzenegger în ''Terminator 2''

Arnold Schwarzenegger în ''Terminator 2''

hepta.ro

''Nu mai pot face genuflexiuni sau toate acele exerciții grele pentru picioare. Genunchii mi s-au slăbit. Vreau să-ii protejez ca să pot schia'', a spus Schwarzenegger.

Totuși, nu își neglijează picioarele în totalitate. Plimbările cu bicicleta se numără printre activitățile sale preferate. Ba chiar are planuri mari ''pe două roți''.

''Merg foarte mult cu bicicleta. De aceea, îmi doresc să fac înconjurul lumii pedalând. Când merg undeva, îmi iau bicicleta. Când plec la cumpărături, mă deplasez cu bicicleta, iar asta îmi solicită picioarele și mă pot bucura de priveliștea orașului dintr-o cu totul altă perspectivă'', a spus fostul Guvernator al statului California.

Arnold Schwarzenegger pe bicicletă

Arnold Schwarzenegger (73 de ani)

hepta.ro

Arnold Schwarzenegger nu este cunoscut doar pentru cariera de actorie.

A fost, în trecut, cel mai bun culturist din lume. A câștigat nu mai puțin de 7 titluri Mister Olympia, concursul internațional în care pasionații de sport își etalează trupurile lucrate intens.

Arnold Schwarzenegger, pe plajă, la bustul gol

Arnold Schwarzenegger

hepta.ro

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri