Ce pensie are Maria Ciobanu în America, după o viață de artist, dar și ce pensie îi dă statul român

Stabilită în Statele Unite ale Americii, interpreta de muzică populară, Maria Ciobanu, a reușit să obțină cetățenia americană și pensie. Acest lucru i-a adus venituri suplimentare, bani prin care reușește să ducă o viață cel puțin decentă, comparativ cu veniturile care îi vin din România.

Maria Ciobanu

TV

După o viață de muncă, Maria Ciobanu primește o pensie foarte mică din partea statului român, motiv pentru care interpreta a fost nevoietă șă-și reia cariera în urmă cu câțiva ani.

Statul american o ajută să trăiască decent la cei 84 de ani. Suma primită din România nici nu se compară cu cea din SUA!

Ce pensie are Maria Ciobanu în America. Cântăreața încasează de trei ori pensia din România

După o viață petrecută pe scenă, îndrăgita interpreta de muzică populară, Maria Ciobanu primește o pensie cum nici nu v-aţi imaginat. Câţi bani îi intră în cont Ciocârliei muzicii populare.

Pentru că s-a stabilit peste Ocean, la fiica sa Camelia, Maria Ciobanu primește de la statul american o sumă importantă de bani care îi poate asigura, cât de cât, un trai frumos și lipsit de griji.

Citește și: Interviu de colecţie, acasă la la cea mai iubită Marie a României, Maria Ciobanu

Dacă în țară are o pensie mică, în SUA unde este stabilită doamna muzicii populare românești are parte de venituri suplimentare. Astfel, marea artistă încasează peste Ocean o pensie lunară de 1.000 de dolari.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, declara Maria Ciobanu acum ceva timp.

Maria Ciobanu! "Ciocârlia" muzicii româneşti s-a întors acasă recent! După o lungă absenţă, artista a decis să vină în România! De doi ani, Maria Ciobanu a stat în Statele Unite ale Americii, renunţat la marea ei pasiune, şi-a luat o pauză bine meritată şi s-a bucurat de momentele petrecute cu familia.

Citește și: Star News. Maria Ciobanu, marea artistă de muzică populară, a sacrificat totul pentru bărbatul iubit

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec şi îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, declara Maria Ciobanu în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Ajunsă în Statele Unite, Maria Ciobanu a renunțat de tot la marea sa pasiune: muzica. A decis că o pauză ar fi bine meritată. Mai mult, artista a recunoscut, în cadrul unui eveniment din Los Angeles, că nici vocea ei nu mai este aceeași.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri