Căutare Live

Ce povești spun diademele regale purtate de Prințesa Diana, Ducesa de Cambridge și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Coroanele purtate de femeile care fac parte din Familia Regală a Marii Britanii au în spate povești frumoase, ele fiind special create “din moși strămoși”, purtate cu mândrie și oferite, ulterior, pentru ca poveștile să nu se oprească.

Diademele regale au o importanță deosebită și arată statutul și stilul celor ce le poartă

Profimedia

Tiarele regale sunt coroane încrestate cu bijuterii care mai de care mai prețioase și au arătat, dintotdeauna, rangul și stilul celor ce le-au purtat.

În plus, diademele regale sunt unele dintre cele mai admirate bijuterii de către public.

Diadema Cambridge i-a fost oferită Prințesei Diana dar este purtată de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton

De-a lungul istoriei, neprețuitele tiare au fost create, împrumutate sau oferite în semn de cadou sau moștenire, urmașilor.

Citește și:Moștenirea lăsată de Prințesa Diana pentru micuța Charlotte. A purtat-o în ziua nunții și e foarte valoroasă

Diadema Cambridge, una dintre diademele purtate de către Prințesa Diana, a fost, initial, a Reginei Maria, potrivit Fanatik.

Potrivit aceleiași surse, coroana a fost realizată din diamante, în 1913. Pe lângă pietrele prețioase, aceasta mai are și o colecție de 19 perle suspendate, fixate în argint și aur.

Regina Maria i-a oferit-o Reginei Elisabeta, care, la rândul ei i-a oferit-o Prințesei Diana drept cadou de nuntă.

Însă, Prințesa Diana a avut alte planuri când a venit vorba de bijuteriile alese la nuntă și a preferat o tiara care a aparținut familiei sale, pe care ulterior a împrumutat-o surorilor sale, la nunțile acestora.

Citește și:Regina Elisabeta a II-a are o mâncare fast food preferată și nu e cea de la lanțurile populare de restaurante. Despre ce e vorba

În viitorul apropiat, tiara de la nunta Prințesei Diana va fi oferită drept moștenire, fiicei Prințului William, Charlotte, aceasta fiind prima nepoată a Prințesei Diana.

Cât despre diadema Cambridge, aceasta este purtată de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Două diademe foarte importante ar fi considerate diadema Meander și diadema Fetelor Marii Britanii și Irlandei", pentru că ambele au însemnătate pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Pe cea dintai, Regina a primit-o de la soacra ei, mama Prințului Philip, în 1947. Ulterior i-a fost dăruită Prințesei Anne care i-a oferit-o fiicei sale, Zara Philips ca s-o poarte în ziua nunții sale cu Mike Tindall.

În schimb, cea de-a doua tiară, cea a "Fetelor Marii Britanii și Irlandei", are un design unic, este din aur și are 14 perle.

Inițial, a fost un cadou pentru Regina Maria, din partea Comitetului Fetelor Marii Britanii și Irlandei pe care ea l-a transmis Reginei Elisabeta pentru nunta cu Printul Philip și, potrivit Fanatik, tiara este considerată a fi printre preferatele Reginei și cea mai purtată dintre toate, de -a lungul timpului.

Tiara Halo, purtată de Kate Middleton la nunta cu Prințul William, poartă semnătura casei de bijuterii Cartier

Una dintre diademele speciale, tiara Halo, a fost creată de brandul Cartier, în 1936, la cererea lui George al VI-lea pentru Regina Elisabeta și ulterior i-a fost oferită Reginei Elisabeta a II-a care i-a dăruit-o Ducesei de Cambridge spre a o purta în ziua nunții sale.

Regina Elisabeta a II-a are diademe primite de peste tot. Din Rusia, Regina a primit coroana Ducesei Vladimir, soția Marelui Duce Vladimir Alexandrovici al Rusiei.

Pamela Anderson, nemachiată și îmbrăcată în haine largi. Cum arată chipul vedetei de 54 de ani... Anamaria Prodan a recunoscut acum câți ani în urmă mariajul ei cu Laurențiu Reghecampf s-a stricat. Viața dublă a antre...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri