Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Ce răspuns a dat Delia pentru o fană curioasă la ce doctor și-a corectat buzele: „Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog...”

Delia continuă să infirme concluziile unor profesioniști în domeniul esteticii, care i-au analizat chipul, și susține că nu are nici o intervenție la nivelul buzelor.

Ce răspuns a dat Delia pentru o fană curioasă la ce doctor și-a corectat buzele

Cu toate că nu a acceptat niciodată să vorbească despre operațiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, cele mai evidente dintre ele fiind cele de mărire a sânilor și la nas, și reacționează imediat atunci când se discută în spațiul public despre schimbările sale fizice.

"La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieșit super frumos. Și așa ți-au rămas în continuare!", i-a scris Deliei pe Instagram una dintre persoanele care o urmăresc.

Răspunsul Deliei a stârnit amuzamentul fanilor: "Mamă, asta sună ca și când am avut buză de iepure și m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ți răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez și cu ce…".

(sursa: Viva.ro)

Recomandari