Ce s-a întâmplat cu Angelique Boyer și cum arată acum actrița din "Rebelde" și "Teresa"

În urmă cu un deceniu, cucerea inimile multor bărbați. În prezent, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. În continuare, Angelique Boyer își păstrează trăsăturile angelice și trupul subțire.

Angelique Boyer (sursa foto: Profimediaimages.ro)

Deși în ultima vreme a stat departe de platourile de filmare, ea este destul de activă pe rețelele de socializare, unde postează selfie-uri, fotografii din vacanțe sau imagini cu iubitul său, Sebastian Rulli.

Angelique Boyer și-a început cariera de model la doar cinci ani și pe cea de actriță ceva mai târziu, când a obținut roluri secundare în "Rebelde", "Muchachitas Como Tu" și "Corazon Salvaje".

În 2010, i s-a dat rolul de protagonistă în "Teresa", iar personajul avea să-i aducă faima dorită. Pe iubitul său l-a cunoscut la filmările acestei telenovele, însă s-au îndrăgostit pe platourile producției "Lo que la vida me robo".

Înainte de această relație, Angelique a format un cuplu cu Jose Alberto Castro, care avea cu 28 de ani mai mult decât ea.

Plein de bisous pour vous! 💋❤️

A post shared by Angelique Boyer (@angeliqueboyer) on

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri