Căutare Live

Vă mai amintiți de unchiul Denisei Răducu? Ce se întâmplă cu Florin Pește după moartea nepoatei sale

De când a renunțat la muzică, Florin Pește își dedică timpul familiei sale și nu s-a schimbat mai deloc, chiar dacă anii au trecut.

De când a renunțat la muzică, Florin Pește își dedică timpul familiei sale și nu s-a schimbat mai deloc, chiar dacă anii au trecut.

A trecut peste un an de la moartea Denisei Raducu, pierdere care a afectat serios o țara întreagă. Florin Peste, unchiul regretatei artiste, a făcut un pas înapoi și s-a retras din lumea muzicii, scârbit de tot ce se întâmplă.

Acum, manelistul este un familist convins și își petrece majoritatea timpului cu familia să. Pe pagină lui de Facebook, Florin Peste nu mai postează videoclipuri cu muzică să, dar își surprinde fanii aproape în fiecare zi cu fotografii cu el și soția lui, Adriana.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri