Antena Căutare

Ce se întâmplă cu fratele Mădălinei Manole la o lună de la moartea tatălui său: ”E o boală parșivă”

Marian, fratele Mădălinei Manole, trece prin momente grele după ce și-a pierdut tatăl în urmă cu câteva săptămâni.

Madalina si Marian Manole, colaj foto
Mădălina Manole și fratele său, Marian | Facebook

El a declarat că merge des în casa părinților, unde resimte o senzație ciudată pentru că nu-l mai întâmpină nimeni.

Întrebat ce face pentru a nu pica în capcana bolii de care suferea sora sa, el a povestit că știe ce înseamnă aceasta pentru că a experimentat-o în multe rânduri.

”Depresia aceasta este o boală parșivă. Apare, dispare, apare, o ducem pe picioare, nu este problemă. Nu mă doboară pe mine chestiile astea. Sper! Și dacă apare, se tratează. Cădem, ne ridicăm, mergem înainte că înapoi nu mai este o cale de întoarcere.”, a declarat Marian Manole la Antena Stars.

Bărbatul a mărturisit că în ultimii zece ani a reușit să scape de stările depresive datorită ajutorului specializat pe care l-a primit, dar și grație copilului său, care i-a fost dat motivația pentru a câștiga lupta cu teribila boală.

”Și prin tratamente, prin muncă și prin alte lucruri frumoase. Nu știu, copilul meu e lângă mine. A crescut lângă mine. A crescut frumos. M-am dus cu el peste tot. A fost sportiv. Mă liniștea, mă facea să uit. Eram bucuros de satisfacțiile lui”, a afirmat el.

Tatăl Mădălinei și al lui Marian Manole s-a stins din viață în luna septembrie a anului 2020, după ce a fost infectat cu virusul Covid-19.

Iată declarația lui:

Prima reacție a Ralucăi Zenga după ce soțul său a confirmat divorțul. Declarația pe care toți o așteptau... Ellie White, infectată cu Covid-19: ”Am leșinat în casă și n-am spus nimănui”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x