Ce se întâmplă în aceste momente cu Rona Hartner: „Mi-au fost descoprite alte 5 tumori. Nu mai pot aștepta nicio secundă”

 
+2 click pentru
galerie

Avem informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Ronei Hartner. După ce a fost operată de cancer, artista trece azi printr-o nouă intervenţie.

Cancerul nu-i dă pace Ronei Hartner. După ce a fost operată, artista trebuie să suporte o nouă intervenție chirurgicală. Ca să micșoreze șansele ca boala să recidiveze în următorii cinci ani, Rona va suporta un tratament greu, chimioterapia. 

„Eram sigură, am simțit așa, în interiorul meu, că o să mai fac o operație. Mi s-a detectat, din cauza unei ocluzii intestinale, un cancer pe colon ce era pitit foarte bine, iar domnul doctor nu a ezitat, a tăiat acea stenoză.

A trimis-o la analizat și am avut și eu veștile, peste 3 săptămâni, că era într-adevăr un cancer. Am mers la un medic oncolog în Franța, care mi-a zis că nu mai este nicio zi de așteptat, că trebuie să fac citostatice de prevenție, pentru că pe lângă acea tumoră cancerigenă mai erau încă cinci. Eu credeam că sunt în fază I sau II, dar se pare că sunt deja în fază III. Așa că nu mai am de așteptat nicio secundă.”

Rona Hartner trebuie să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală, montarea unui cateter prin care să i se administreze dozele de citostatice. 

„Duminică trebuia să plec împreună cu mama, să facem și Paștele în țară și mi-au zis că nici vorbă, nu mă lasă să plec pentru că trebuie să fiu operată. Am simțit în interiorul meu că o să mai fac o operație, dar nu îmi este frică”, a spus artista.

Pentru a reduce șansele ca boala să recidiveze în următorii cinci ani, Rona Hartner trebuie să facă chimioterapie. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe